jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 12.10.2018

JD:n suosikki: Nuptse 1996 -takki

The North Face Nuptse 1996 -toppatakki on JD Sportsin ehdoton suosikki! Nuptse 1996 on muhkea talvitakki, jolla pärjää vaativissakin sääolosuhteissa. Sen retrohenkinen ilme vastaa tämän päivän tyylivaatimuksia ja sen voikin spotata muun muassa Hollywood-tähtien ja rap-artistien päällä, osana rentoa vapaa-ajan asua.

Alkuperä ja ominaisuudet

The North Face Nuptse 1996 -takki on alun perin valmistettu vuoristokäyttöön ja se on saanut nimensä Himalajalla sijaitsevasta Nuptse-vuoresta. Takki on lämmin niin paukkupakkasella, rankkasateella kuin kovassa tuulessakin. Se on muhkeudestaan huolimatta kevyt ja pieneen tilaan pakattava. Takissa on myös huppu, jonka saa halutessaan piilotettua kauluksen sisään.

Nuptse 1996 -takin suosio

Tämän syksyn ja tulevan talven ehdoton must-have on isoilla toppauksilla varustettu takki! Tämän vuoksi jo klassikkona tunnettu Nuptse 1996 -takki on nyt suositumpi kuin koskaan, ja siitä on saatavissa toinen toistaan upeampia värejä sekä kuoseja. Tsekkaa JD:n valikoima täältä.

Nuptse 1996 -takki kruunaa sekä urheiluasun että rennon vapaa-ajan asukokonaisuuden. Yhdistä takki esimerkiksi Timberland Killington -bootseihin ja farkkuihin tai Fila Disruptor -sneakereihin ja leggingseihin. Nuptse 1996 -takki luo rohkeaa asennetta asuun kuin asuun ja sopii sekä naisille, miehille että lapsille!

JD exclusive navy colourway
Air Max 270 heel unit

Mistä The North Face -tuotemerkki on peräisin?

The North Face on yksi suurimmista ulkoiluvaatteisiin keskittyneistä tuotemerkeistä. Se on perustettu 1966 vaellusta harrastavan Douglas Tompkinsin ja hänen silloisen vaimonsa toimesta San Franciscossa. The North Face valmistaa vaatteita, kenkiä, reppuja sekä telttoja laadukkaista materiaaleista ja erilaiset sääolosuhteet huomioon ottaen. Vasta viime vuosina The North Facen tuotteet ovat löytäneet tiensä ihmisten vapaa-ajan vaatevarastoihin. Eikä ihme, sillä ovathan The North Face -tuotteet laadukkuutensa lisäksi myös hyvännäköisiä!

JD exclusive navy colourway
Air Max 270 heel unit

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus