jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Urheilu | 18.10.2018

JD Sports jalkapallon edelläkävijä

JD Sports tunnetaan jalkapallon pioneerina. Tarinan alusta asti vahvasti läsnä ollut jalkapallo on kasvattanut asteittan osuuttaan JD:n urheilutarjonnassa ajan edetessä.

Englannin Valioliiga

Suomalaisille jalkapallon ystäville JD Sports on tullut tutuksi kattavasta sponsoroinnistaan Englannin Valioliigan parissa. JD on vahvasti läsnä maailman seuratuimman sarjan kehityksessä alati kasvavan sponsoroinnin kautta. Muun muassa Brighton ja Cardiff City ovat JD Sportsin sponsoroinnin alla ja ovat havaittavissa molempien joukkueiden pelipaitojen hihoissa ja kotistadioneiden laitamainoksissa.

Brightonin pelaajat taistelemassa pallosta Englannin Valioliigassa

Huuhkajat

Jalkapallokiima Suomessa on noussut tappiinsa Huuhkajien nauttiessa viiden ottelun voittoputkesta ensimmäistä kertaa vuosiin. Viiletä kentällä kuin Teemu Pukki ja Jasse Tuominen tai torju kuin Lukas Hradecky! Hyppää mukaan kentille ja huumaan tutustamalla tarjontaamme.

Suomen maajoukkue juhlistamassa maalia

Nappikset

Parhaat pelaajat tarvitsevat parhaat nappikset. Pelasit sitten luonnonnurmella, tekonurmella tai hiekkakentillä JD Sports koristaa jalkasi. Ikonisista Predatoreista uusimpiin Mercurialeihin päivittyvä kenkien mallisto pitää sisällään Niken, adidaksen ja PUMAn uutuustuotteet.

Pelipaidat

Pelipaitojen tarjontaan lukeutuu Valioliigan tunnetuimmat joukkueet, Euroopan sarjojen seuratuimmat joukkueet sekä kattava maajoukkueiden replica-pelipaitojen tarjonta. Löydä suomalaisten kestosuosikkien Liverpoolin ja Manchester Unitedin uusimmat kokoelmat ja tunnusta väriä. Maailman tunnetuimmat Euroopan sarjojen joukkueet AC Milan,  AFC Ajax, Celtic,  FC Barcelona, Bayern München, Borussia Dortmund, Juventus, Lyon, Marseille, PSG, Rangers ja Real Madridin asut löytyvät vaivattomasti valikoimastamme.

Salah ja Laporte kamppailevat pallosta

Varusteet & Asusteet

JD:ltä löytyy tyylikkäimmät asusteet & varusteet maalivahtien hanskoista säärisuojiin. Varusteiden joukosta löydät pipot, sukat, lippikset, jalkapallot, pumput, kaulahuivit ja jopa joukkueiden mukaan brändätyt matkalaukut.

Asusteiden kirjosta löydät jalkapalloaiheista vaatetusta suosikkijoukkueittesi väreissä!

Liverpoolin kannattajat tunnustamassa väriä Englannin Valioliigassa

JD Sportsin kattavasta jalkapallotarjonnasta löytyy korkeamman tason nappiksia, pelipaitoja ja varusteita sekä asusteita. Valitse kategorioistamme jalkapallo ja tutustu vakuuttavaan tarjontaamme!

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus