Ainutlaatuinen tilaisuus osallistua Nike Dunk -raffleen

Etkö ole vielä saanut copattua Nike Dunk -paria? Lanseerattuaan uudelleen klassikkomallin muutamissa värisävyissä viime kuussa, Nike palaa tuoden takaisin vieläkin enemmän aitoa Dunk-tyyliä. Niin matala- kuin korkeavartisiakin malleja sisältävä setti tuodaan markkinoille 11.2.2021, miesten sekä naisten koossa.

Ensimmäinen erä vietiin käsistä, ja seuraavasta povataan yhtä suurta hittiä. Säästä itsesi stressiltä ja tartu ainutlaatuiseen tilaisuuteen: annamme JDX-sovelluksen jäsenille tilaisuuden osallistua Dunk-parin osto-oikeuden arvontaan ennen 11. helmikuuta!

Stay tuned, kerromme kohta miten osallistua…

Nike Dunk tekee paluun

Onko Dunk sinulle uusi tuttavuus? Ikoninen kenkämalli näki päivänvalon ensi kertaa vuonna 1985. Suunnittelijana toimi Niken legendaarinen Peter Moore. Dunk oli ensin koripallokenkä, jota nähtiin koripalloilijoiden jalassa kentillä.

35 vuoden aikana malli on kehittynyt; Dunk on nähnyt lukuisia värisävyjä ja ollut osana monia nimekkäitä yhteistyöprojekteja. Kenkä on myös päässyt esimerkiksi elokuviin ja levyjen kansiin. Miten perintö jatkuu vuonna 2021?

Tuleva Dunk-erä säilyttää alkuperäisen designin korkea- sekä matalavartisissa malleissa. Laadukas nahkapäällinen, pehmeä vaahtovälipohja ja colour blocking -värimaailma vakuuttavat. Kuten aina, legendaariset sneakerit on viimeistelty Swoosh-logolla sivupinnalla. 

Nike Dunk kengät
Nike sneakerit

Osallistu nyt

Tämä online raffle on ainutlaatuinen tilaisuus JDX-jäsenille copata Dunk pari missään seuraavista värisävyistä: Barely Green/Black, Sail/Orange Pearl ja Sail/Team Red. Sounds good? Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ladata sovellus ja osallistua raffleen!

Osallistumiset sävyjen Sail/Orange Pearl ja Sail/Team Red tulee suorittaa ennen 10. helmikuuta klo 11.59 ja sävyjen Black/Hyper Cobalt ja Barely Green/Black ennen 3. maaliskuuta klo 11.59. Käyttöehtoja sovelletaan. 

QR Nike Dunk

Share

Mitä lukea seuraavaksi

Sneakerit l Editor

Kesän trendi: valkoiset kengät

Sneakerit l Editor

Uutuus: adidas Originals ZX22

Sneakerit l Editor

NMD_R1 V3: Moderni versio ikonisesta mallista