jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Sneakerit | 31.7.2019

Just dropped: Nike Air Max 200

Innovaatio innovaation perään, Nike ei aio perääntyä. Vuosi 2019 ei ole vielä edes loppusuoralla, ja olemme nähneet jo paluuta tekevää retroa, kuten Shox, ja ennennäkemätöntä designia mallien Air Max 720 ja Air Max 720 React muodossa.

Niken tahti kiihtyy vain entisestään, sillä on aika tehdä tilaa Air Max -perheen uusimmalle jäsenelle: Air Max 200 -mallille, josta ei uusinta sneaker-teknologiaa puutu.

Nike Air Max 200 kolmessa eri sävyssä

Viimeisin innovaatio

Vaikka mallia luonnehditaankin täysin uudeksi innovaatioksi, voivat vannoutuneimmat sneaker-fanit spotata yhtäläisyyksiä sen ja Niken arkistojen aarteiden välillä. Sulavalinjaisen päällisen ollessa uunituoretta suunnittelua, mallin muotoilu ja välipohjan koko muistuttavat mallien Air Max 180 ja Air Max 90 ominaispiirteitä. Pohjan Max Air -yksikkö on futuristiseen tyyliin putkimainen, kuten Air Max 270 -mallilla. Uuden tulokkaan kannassa on 200 prosenttia enemmän ilmaa kuin Niken aiemmilla malleilla. Ultrakevyt Cushion foam -välipohja tuo mukavuuden uudelle asteelle. 

Mitä yläosaan tulee, Air Max 200 on varustettu hengittävällä tekstiilipäällisellä, jota tukee kevyt TPU-runko. Saumaton design takaa kestävän lopputuloksen. Kuten moni edeltäjänsä, malli saa inspiraationsa luonnosta –  tällä kertaa maasta säteilevästä energiasta, laavavirroista ja valtameren aalloista.  

Nike Air Max 200 kolmessa eri sävyssä

Miten coppaan?

Air Max 200 on saatavana JD:ltä koko perheen ko’oissa ja useissa värisävyissä, mukaan lukien rohkeat ‘Royal Pulse’ ja ‘Rasta’. Tutustu mallistoon sivuillamme, mutta ole nopea – nämä viedään käsistä. 💨

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus