Päivitetty ja trendikkäämpi kuin koskaan: New Balance 2002R

Vuonna 2010 New Balance esitteli teknisen juoksukengän, joka tunnettiin nimellä 2002. Nyt, yli 10 vuotta myöhemmin, New Balance tuo ikonisen mallin takaisin. Saammeko esitellä  – New Balance 2002R!

Uutuus saa inspiraatiota edeltäjältään; malli säilyttää alkuperäisen designinsa. Uudet modernit yksityiskohdat tuovat särmää. Check it out!

NB sneakerit

Juoksutyyli ajan tasalle

Malli 2002 palasi markkinoille viime vuonna nimekkään yhteistyön suunnittelija Salehe Bemburyn kanssa. Tänä vuonna 2002R saapuu tuoreissa värisävyissä, mukaan lukien monia vain JD:ltä saatavia kuoseja!

Vuonna 2010 New Balance 2002 oli yksi juoksukenkien huippumalleista. Nyt malli on täällä elinvoimaisempana kuin koskaan, ollen kuin kotonaan niin kaduilla kuin lenkkipolullakin. 2002R on varustettu laadukkaalla verkkokangas- ja mokkanahkapäällisellä, saatavana niin naisten kuin miestekin ko’oissa. 2002R säilyttää saman teknologian kuin alkuperäinenkin versioi; ABZORB-välipohja takaa mukavuuden, N-ergy-ulkopohja iskunvaimennuksen. Uutuus tuo futuristisen otteen ikoniseen designiin – yli 10 vuotta myöhemmin! Legenedaarinen ‘N’ sivupinnalla viimeistelee kokonaisuuden.

NB 2002R

Sporttinen vai kasuaali look?

Arsenal FC -tähti Bukayo Saka (@bukayosaka87) ja malli Aish (@aishjdw) luottavat New Balance -uutuuteen. Saka ja Aish todistavat, että 2002R sopii sekä kasuaaliin että sporttiseen tyyliin; he yhdistävät mallin taidokkaasti niin collegehousuihin kuin farkkuihinkin.

Miten sinä yhdistäisit 2002R-kengät? Tutustu New Balance 2002R –mallistoon kokonaisuudessaan ja coppaa oma parisi nyt.

Share

Mitä lukea seuraavaksi

Sneakerit l Editor

Kesän trendi: valkoiset kengät

Sneakerit l Editor

Uutuus: adidas Originals ZX22

Sneakerit l Editor

NMD_R1 V3: Moderni versio ikonisesta mallista