jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 1.12.2022

Napapijrin uutuudet talvikauteen

Ilmojen viiletessä on aika suunnata katseet Napapijrin tuotteisiin. Ulkoiluasuista inspiroitunut uusi mallisto ländäsi juuri JD:lle. Valmistaudu talven pakkaskeleihin tuotemerkin uutuuksilla.

Italiasta vuonna 1987 alkunsa saaneen tuotemerkin juuret ovat laadukkaissa ulkoiluvaatteissa, jotka sopivat talven seikkailuihin. Napapijrin uudesta mallistosta löydät sopivat tuotteet, olitpa suuntaamassa talvipakkasiin tai ottamassa vain rennosti kotona.

Napapijrin uutuudet miehille
Napapijri miehille

Talvimoodissa Napapijrin tyyliin ❄

Napapijrin upouusi miesten mallisto pitää sisällään runsaan valikoiman tuotteita, joilla päivität tyylisi uuteen kauteen sopivaksi. Mukana myös yksinoikeudella JD:llä myytäviä tuotteita ja värimalleja.

 

Lisää kerroksia asuusi ilmojen viiletessä ikonisella Rainforest-takilla, jonka pehmeä fleecevuori pitää sinut lämpimänä. Vettä hylkivällä viimeistelyllä ja kierrätetyllä, untuvattomalla toppauksella varustettu Epoch 2.0 -parkatoppatakki lämmittää kylminä päivinä. Yksityiskohdat, kuten säädettävät nyörit ja sivujen vetoketjut, parantavat käyttökokemusta ja lisäävät tyylikkyyttä.

 

Malliston vetoketjulliset ja kevyet softshell-hupparit on valmistettu joustavasta materiaalista. Virtaviivaiset hupparit sopivat täydellisesti kerrospukeutumiseen.

Napapijri syksy/talvi 2022
Napapijrin uutuudet miehille

Vaatekaapin kulmakivet

Päivitä talvityylisi uudesta mallistosta löytyvillä vaatekaapin kulmakivillä. Lisää asuusi esimerkiksi klassinen t-paita, joka on viimeistelty legendaarisella Napapijri-logolla ja tuotemerkin juurista muistuttavalla, vuoristoa kuvaavalla painatuksella.

 

Vapaapäivänä vedä jalkaasi collegehousut, jotka sopivat loistavasti esimerkiksi sohvalla rentoiluun. Kun suuntaat kaupungille, vaihda collegehousut malliston utility-henkisiin, kestäviin cargohousuihin.

 

Viimeistele asusi pehmeästä ja lämpöisestä collegekankaasta valmistetulla hupparilla tai collegepaidalla, tai käännä katseet lyhyellä vetoketjulla varustetulla collegepaidalla tai pörröisellä fleecepaidalla.

 

Yksityiskohdat, kuten kudotusta materiaalista valmistetut kestävät osiot, vetoketjulliset taskut ja ikoninen Napapijri-logolla varustettu läppätasku tuovat käytännöllisyyden uudelle tasolle ja lisäävät nostetta asuusi.

 

Pidätkö näkemästäsi? Tsekkaa Napapijrin uusin mallisto täältä.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus