jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 18.9.2020

Miesten takit syksyyn

Syksyn lyhenevät päivät tuovat viileät illat mukanaan, mikä tarkoittaa myös sitä, että on aika lisätä kerroksia pukeutumiseen ja hankkia päivitys syystakkiin. Halusimme auttaa sopivan takin valinnassa, ja poimimme katu-uskottavimmat miesten takit syksyn ja talven asuihin. 🍂

Tsekkaa alta tämän syksyn trendikkäimmät takkimallit ja valitse suosikkisi! 👇

Lisää lämpöä paksulla toppatakilla

Toppatakki toimii kerrospukeutumisessa niin syksyllä kuin talvellakin, ja tuo lämpöä viileinä iltoina. Katu-uskottava valinta on The North Facen muhkea Nuptse 1996 -toppatakki. Tummanoranssi takki ei jää takuulla huomaamatta. Jos haluat hillitymmän vaihtoehdon, tsekkaa adidaksen tyylikäs musta toppatakki.

 

Kuin toppatakin ja hupparin yhdistäisi

Jos paksu toppatakki on too much, tsekkaa hybrid-malliset takit. Niissä on topattu vain ne kehon alueet, missä lisälämpöä kaipaa eniten. Niken harmaassa hybrid-takissa topatut osiot on yhdistetty hihojen lämmittäviin fleecekankaisiin alaosiin. Filan musta Neeko-takki on vedenpitävä, ja siinä on topattu vain keskivartalon alue.

 

Anorakki niskaan ja menoksi

Anorakki-mallinen takki on katu-uskottava valinta, jolla viimeistelet asun helposti ja nopeasti. Sixth Junen takissa keräät katseet myös syksyn pimeydessä, sillä takki on valmistettu heijastavasta materiaalista. Rennon tyylin viimeistelet adidas Originalsin freesillä, retrohenkisellä ZX-takilla.

 

Sää ei ole esteenä ulkoilulle

Syksyn sateisiin ja tuulisiin keleihin sopii sporttinen takki, joka kestää vaativatkin olosuhteet. Jos vietät paljon aikaa ulkona olipa sää mikä tahansa, tsekkaa esimerkiksi Under Armourin takki, joka lämmittää ja hylkii vettä. Vai onko valintasi sittenkin Mammutin tuulenpitävä kuoritakki?

 

Toppaliivi sopii myös takin päälle

Alkusyksyn viileneviin päiviin sopivin valinta on liivi, jolla lisäät hieman lämpöä asuun kuin asuun. Yhdistä liivi huppariin tai collegepaitaan, tai lisää kevyen takin päälle lisälämpöä tuomaan. The North Facen musta, lämmittävästä fleecestä valmistettu liivi viimeistelee asun tyylikkäästi. Vielä enemmän lämmittävyyttä tarjoaa toppaliivi. Tsekkaa esimerkiksi Columbian vedenpitävä toppaliivi.

 

Kaikki JD:n valikoiman miesten takit löydät täältä.

Naisten syystakkien suosikit löydät täältä.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus