jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Urheilu | 23.10.2018

Matkalla parhaaksi – Lauri Markkanen

Lauri Markkanen tunnetaan jo nyt historian suurimpana suomalaisena koripallotähtenä. Kasvu opiskelijanuorukaisesta tunnetuimpien koripallolupausten joukkoon on tapahtunut lyhyessä ajassa Jyväskyläläisen HoNsUn kasvatille. Tulokaskausi oli menestys Markkasen ansaitessa paikan NBA-tulokkaiden tähdistömiehistössä.

Pelaajaprofiili

Chicago Bullsia edustava Markkanen on pelaajaprofiililtaan voimahyökkääjä ja on tunnettu kokoisekseen loistavasta heittotaidostaan. Markkanen on kerännyt Yhdysvalloissa arvostusta korkeasta työmoraalistaan ja nöyryydestään. Tämä yhdistettynä korkeaan itseluottamukseen on tehnyt hänestä poikkeuksellisen pelaajan suomalaisen koripallokentän saralla.

Debyyttikausi

Viime vuoden varaustilaisuuden seitsemäntenä pelaajana varattu Markkanen tehtaili 15,2 pistettä ottelua kohden – ollen sarjan tehokkaimpia tulokkaita. 213-senttinen Markkanen rikkoi tulokaspelaajien ennätyksen heittämällä 100 onnistunutta kolmosta 41 ottelussa.

JD Sports on mukana tukemassa pelottomuudestaan tunnetun Laurin nousua suurimpien tähtien joukkoon Nike NBA Chicago Bulls Markkanen #24 T-Paidalla.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus