jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 2.11.2018

Isänpäivän lahjavinkit by JD

Isänpäivä lähestyy ja monet tuskailevat lahjaideoiden kanssa. Ovatko samat markettideodorantit ja suklaarasiat päätyneet isänpäivänä lahjapakettiin jo lukuisat kerrat? Alkavatko kaikki taitamasi kakkureseptit olla jo käytetty? Haluat yllättää isäsi, mutta hyvien lahjojen miettimiseen ei löydy aikaa? Ei hätää! JD kertoo parhaat isänpäivälahjavinkit, jotta tiedät mitä antaa lahjaksi isälle isänpäivänä.

JD:n TOP 5 LAHJAIDEAT ISÄLLE:

  1. VERRYTTELYASU: Verryttelyasuja ei voi koskaan olla liikaa! Miellyttävän tuntuinen ja tyylikäs vapaa-ajan asu on huippuvalinta miehelle kuin miehelle.

 

  1. TOPPATAKKI: Ilmojen yhä viiletessä on hyvä huolehtia, että isän vaatevarastosta löytyy lämmin ja tämän päivän tyylivaatimuksia vastaava takki. Täytyyhän isäsi olla se cool isi myös pakkasilla, eikö?

 

  1. PIPO JA HANSKAT: Pipo ja hanskat saattavat tuntua vaatimattomalta lahjalta, mutta satsatessasi isäsi suosikkituotemerkkiin ja -väriin viet lahjan seuraavalle levelille.

 

  1. JD LAHJAKORTTI:  Lahjakortti on aina varma valinta, joka antaa sen saajalle vapauden ostaa itselleen juuri sen, mitä eniten haluaa. JD:n lahjakortin voi ostaa sekä liikkeestä että nettikaupasta, ja sen voi käyttää Suomessa sijaitsevissa JD-liikkeissä.  

 

  1. SNEAKERIT: JD Sports on sneakereiden kuningas, joka ei jätä listauksestaan pois lempilapsiaan. Kengät ovat asun kuin asun kruunu, jotka kiinnittävät aina ohikulkijoiden huomion. Ilahduta siis isääsi parilla Niken tai adidaksen juoksukenkiä tai Timberlandin bootseja. Puku saattaa tehdä miehen, mutta sneakerit — sneakerit tekevät tosimiehen!

 

Kuvassa näkyy Timberland bootsit.

Kuvassa on mies päällään Helly Hansen -takki

 

Tsekkaa JD Sportsin valikoima täältä ja riennä ostoksille!

Blogin pääkuvassa on yhteistyökumppanimme Oliver Hunt ja kuvan on ottanut valokuvaaja Nathalie Nyberg.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus