jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 6.5.2019

Katutyyliä parhaimmillaan – Miska Holopainen ja Samuel Rossi

JD jatkaa katumuotisarjaansa tällä viikolla esittelemällä kahden somevaikuttajan, Miska Holopaisen ja Samuel Rossin, valitsemat asut. Tyylistä tai laadusta ei tingitä näissä vaatevalinnoissa.

Miska Holopainen

Miska Holopainen on katutyylin saralla vaikuttava somepersoona. Tyyliään Miska kuvailee sanoilla “rento streetwear”. Miska luottaa tyylissään yksityiskohtiin panostamiseen, lisäten tummiin asuihin kontrastia väreillä ja logoilla.

Miskan valitsema asu on päästä varpaisiin Nikeä. Mustavalkoisesta kokonaisuudesta mielenkiintoisen tekevät näyttävät Swoosh-logot polvissa ja rinnassa. Kengiksi Miska valitsi mustavalkoista teemaa mukailevan Nike Air Force 1 ’07 Low Essential -mallin. Niken musta lippalakki kruunaa paketin.

Kuvassa mies Nike-asussa

Nike kudottu Swoosh-takki
Nike Swoosh-verryttelyhousut fleecekangasta
Nike 86H-lippalakki
Nike Air Force 1 ‘07 Low Essential

Miskan valitsemat tuotteet löydät kokonaisuudessaan täältä.

Samuel Rossi

Fitnesstä ja lifestyleä edustava vaikuttaja Samuel Rossi vannoo kahden tyylin, sporttisen ja smart casualin, nimeen. Kun Samuelia ei nähdä suorissa housuissa ja kauluspaidassa, on hänellä todennäköisimmin päällään verryttelyasu ja siihen sopivat sneakerit. Samuelin kaapista löytyykin verryttelyasuja miltei jokaisessa värissä ja kuosissa.

Myös Samuel luottaa asuvalinnassaan yhteen ja samaan tuotemerkkiin. Emporio Armani EA7:n hopeanharmaa verryttelyasu saa parikseen samansävyiset sneakerit.

Kuvassa mies Emporio Armani EA7 -verryttelyasussa

Emporio Armani EA7 Verryttelyasu
Emporio Armani EA7 Fusion Racer

Tutustu Samuelin valitsemiin tuotteisiin kokonaisuudessaan täällä.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus