jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 10.5.2019

Äitienpäivälahjat jokaiselle äitityypille

Kukkia, äidin suosikkihajuvettä, aamiainen sänkyyn… sunnuntaina on taas aika juhlia äitiä! Koska äitisi seisoo rinnallasi niin ylä- kuin alamäissä, ansaitsee hän parasta – myös äitienpäivänä.

JD Sports kokosi yhteen lahjaideoita jokaiselle äitityypille – vannoopa äitisi sitten katumuodin tai hieman klassisemman tyylin nimeen. Jatka siis lukemista lahjainspiraatiota saadaksesi ja hemmottele äitiäsi tänäkin vuonna!

Seikkailijaäidille

Varmasti moni suomalainen äiti rakastaa raitista ilmaa, luontoa ja pitkiä vaellusretkiä. JD:n valikoimasta löydät kokoelman tuulitakkeja suojaamaan seikkailijaäitiä sääolosuhteiden pettäessä.

Kuvassa The North Face tuulitakki
Kuvassa The North Face tuulitakki

The North Facen tuulitakki on ihanteellinen äitienpäivälahja. Takki soveltuu niin aamuiselle juoksulenkille kuin koiranulkoilutukseenkin. Vettä hylkivä materiaali ja peittävä huppu suojaavat äkillisen sadekuuron yllättäessä. Takki löytyy valikoimasta sinisen, mustan ja marjapuuron värisävyissä.

Auringonpalvojaäidille

Enää vain muutama viikko ja kesä on taas täällä. Aurinkoa rakastavalle äidille löydät JD:n valikoimasta kesän kuumimmat uima-asut, joissa hänet huomataan. Jos etsit äidillesi trendikästä ja hyvinistuvaa uima-asua, ovat Pink Soda Sportin bikinit valintasi.

Pink Soda Sport on tunnettu yksinkertaisen tyylikkäästä designistaan, joka yhdistelee sporttista tyyliä ja glamouria. Tulevaksi kesäksi Pink Soda Sportin valikoimasta löydät uima-asuja söpöissä vaaleanpunaisen, vaaleansinisen ja mustan värisävyissä.

Trendikkäälle äidille

Onko ‘boyfriend fit‘ äitisi suosikkimalli t-paitoja valitessa? JD:ltä hankit äidille katumuotia parhaimmillaan. Oiva lahjavalinta on esimerkiksi Il Sarton rento t-paitamekko. Il Sarton sporttista ja kasuaalia tyyliä yhdistelevät vaatteet sopivat täydellisesti vapaa-aikaan. Kevätmallisto on saatavana pastellinsävyissä ja yksinkertaisissa perusväreissä.

Urheilulliselle äidille

Juoksulenkki ennen töitä, joogatunti töiden jälkeen ja salitreeni vapaapäivänä – eikö äitisi pysähdy koskaan? Paras äitienpäivälahja sporttiselle äidille on tietenkin lisäys treenivarustekokoelmaan. JD:n laadukkaiden urheilumerkkien valikoimasta löydät urheiluvaatteet ja -asusteet moneen tarpeeseen. Pink Soda Sportin saumaton, cropatusta verryttelypaidasta ja legginseistä koostuva treeniasu on jokaisen sporttisen naisen go-to-asu, joka sopii niin lenkille, ryhmäliikuntatunnille kuin salitreeniinkin. Yhdistä adidas Ultra Boost 19 -malliin ja täydellinen urheiluasu on valmis.

Etkö löytänyt vieläkään sitä täydellistä äitienpäivälahjaa? Tutustu JD:n äitienpäiväkokoelmaan kokonaisuudessaan täällä ja inspiroidu!

 

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus