jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 12.4.2019

Katutyyliä parhaimmillaan – Benjamin Karmi ja Ville Toivonen

Kaksi somevaikuttajaa, Benjamin Karmi ja Ville Toivonen, valitsivat huhtikuun kunniaksi JD:n valikoimasta omat suosikkinsa. Jatka lukemista ja inspiroidu miesten katutyyleistä!

Benjamin Karmi

JD:n tämän kuun ensimmäinen miesvaikuttaja on Benjamin Karmi. Benjamin kuvailee tyyliään yksinkertaiseksi, mutta yksityiskohtiin panostavaksi. Hän hakee inspiraatiota englantilaisesta katumuodista ja pyrkii tuomaan tavanomaiseen asuun piristystä erilaisilla asusteilla. “Tyylin avulla voit kertoa kuka olet käyttämättä sanoja” hän summaa.

Kuvassa Benjamin Karmi.

Benjamin valitsi asukseen kokomustaa. James Carterin yksinkertaisen tyylikäs collegepaita yhdistyy rennosti saman tuotemerkin collegehousuihin, joita koristavat tape-tyyliset brändäykset sivureisissä. Mustavalkoinen Ultra Boost 19 -malli viimeistelee asun tyylikkäästi.

Kuvassa Benjamin Karmi.

Jameson Carter Collegepaita
Jameson Carter Collegehousut
adidas Ultra Boost 19

Tutustu Benjaminin suosikkituotteisiin kokonaisuudessaan täällä.

Ville Toivonen

Muodin ja lifestylen parissa vaikuttava Ville Toivonen on toinen JD:n uusista miesvaikuttajista. Villen tyyli on street style -painotteista. Hän pukeutuu yksinkertaisesti, mutta persoonallisesti vaatteisiin, joita ei näe jokaisen vastaantulijan päällä. “Joskus lisään asuuni ripauksen väriä antamaan eloa kokonaisuudelle”, hän tiivistää. Ville seuraa erityisesti hollantilaista ja iso-britannialaista muotia. Toisinaan Ville yhdistää katutyyliä myös asiallisempaan pukeutumiseen.

Kuvassa Ville Toivonen

Villen asu koostuu oliivinvihreästä STATUS Wilson -hupparista ja yhteensopivista verryttelyhousuista. Tape-tyyliset brändäykset hihojen ja lahkeiden sivuilla täydentävät rennon katutyylin. Kermanväriset PUMA Thunder Spectrat antavat asulle viimeisen silauksen.

Kuvassa Ville Toivonen

STATUS Wilson Huppari
STATUS Wilson Verryttelyhousut
PUMA Thunder Spectra

Villen valitsemiin tuotteisiin voit kokonaisuudessaan tutustua täällä.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus