jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 12.4.2019

Käytä pääsiäisloma shoppaillen kevään trendejä

Pääsiäinen 2019 osuu huhtikuun toiseksi viimeiselle viikonlopulle ja tuo taas tullessaan pitkän viikonlopun. Pääsiäisloma onkin hyvä tilaisuus inspiroitua kevään trendeistä ja toteuttaa kauan kaivattu shoppailuhetki. Myös me JD Sportsilla olemme valmiina pääsiäiseen: täältä löydät inspiraatiota ja ideoita pääsiäisloman shoppailuun. Vaikka aukioloajat pääsiäisenä ovat vielä epävarmat, verkkokauppamme on auki 24/7 myös pääsiäisen pyhinä!

Kevään sneaker-muotia pääsiäiseksi

Vaikka kesä onkin vielä kaukana, tarjoaa pääsiäisloma oivan tilaisuuden tutustua pian alkavan lenkkarikauden trendeihin. Tänä keväänä hengittävällä päällisellä varustetut sporttiset sneakerit ovat ehdoton must-have. Toisaalta myös nahkapintaiset chunky-sneakerit pitävät pintansa.

nmd ja 270

 

Nike Air Max 270

Air Max 270 on täydellinen yhdistelmä mukavuutta ja kuuminta katutyyliä: sen hengittävä kangaspäällinen ja kaikkien aikojen korkeimpiin lukeutuvat Air-ilmatyynyt tekevät kengästä katujen kingin.

Adidas Originals NMD R1

Verkkopäällinen on edustettuna myös adidas Originalsin NMD R1 -mallissa, joka ei myöskään tingi mukavuudesta. NMD R1 on varustettu legendaarisella Boost-välipohjalla, joka huolehtii iskunvaimennuksesta.

Nike Air Force 1

Air Force 1 on klassikkomalli, jonka suosio kasvaa entisestään. Perinteisesti valkoisessa värisävyssä saatava, kestävällä nahkapäällisellä varustettu Air Force 1 on aina loistovalinta, ja sen voi yhdistää asuun kuin asuun.

Fila Disruptor

Chunky-sneaker-trendin valioyksilö Fila Disruptor puolestaan tuo lookkiin retroa paksulla pohjallaan ja massiivisella designillaan.

pääsiäisloma jalassa air force 1 ja disruptor

Pääsiäisloma kevään trendivaatteita shoppaillen

Viimeistään pääsiäisenä on todettava, että musta look on menneen talven lumia. Nyt on aika siirtyä keväisempiin sävyihin. Tänä kevään saa myös olla rohkeasti retro, ja stailata asun kuin asun menneiden vuosikymmenien suosikkitrendeillä.

Esimerkiksi Karl Kani, Ellesse ja Umbro tarjoavat kaiken rertrotyyliin tarvitsemasi tuulipuvuista nappiverkkareihin ja cropattuihin paitoihin.

Myös hupparit ja t-paidat kuuluvat kevään vaatevalikoimaan. Varsinkin näyttävillä logoilla varustetut yläosat ovat tämän kevään hitti. Muun muassa klassiset Champion- ja adidas-hupparit valtaavat katukuvan.

adidas huppari ja champion pääsiäinen

Rantalook kuntoon jo pääsiäisenä

Vaikka hellelukemiin ei vielä pääsiäisenä päästäkään, pääsiäisloma on hyvä aika shoppailla kesän rantalook. JD Sportsilta on tarjottavanaan kattava valikoima uima-asuja miehille, naisille ja lapsille. Esimerkiksi Ellesse-bikinit ja Fila-uimahousut ovat tulevan kesän hittejä rannoilla.

Pääsiäisshoppailua lapsille

JD Sportsilta löydät myös laajan valikoiman lasten vaatteita. Voit stailata jälkikasvusi päästä varpaisiin esimerkiksi adidaksen tai Niken verryttelypuvulla. JD:ltä löydät verryttelypuvut ja muut lasten vaatteet kaikenikäisille lapsille.

pääsiäisloma asusteet

Viimeistele lookisi asusteilla

Festarikausi alkaa pian, ja mikä olisikaan parempi reissukaveri kuin vyölaukku. Vyölaukku sopii mihin tahansa tilanteeseen ja kulkee kätevästi mukana vyötäröllä tai olalla. Koska värit kuuluvat kevääseen ja kesään, asuun voi lisätä eloa myös värikkäällä vyölaukulla.

Salilla ja lenkkipolulla viihtyville JD:n treenikassi- ja -reppuvalikoima tarjoavat shoppailtavaa. Mikä olisikaan mukavampaa kuin onnistua pakkaamaan kaikki salilla tarvittavat vaatteet ja tavarat yhteen kassiin, joka myös näyttää hyvältä? Valikoimastamme löydät erikokoiset, -väriset ja -muotoiset mallit!

Tsekkaa koko mallisto löytääksesi lisää kevään suosikkituotteita!

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus