jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 8.2.2022

Katumuodin kevään 2022 trendit

Tämän kevään katumuoti on etenkin mukavuudenhaluisten ja käytännöllisistä vaatteista pitävien mieleen. Katumuodin kevään 2022 trendit tuovat mieleen muistoja menneiltä vuosikymmeniltä aina kasarista 2000-luvun alkupuolelle. Oletko valmis hyppäämään aikakoneeseen? 😎💫

Tänä keväänä voit bongata katukuvasta ulkoiluvaatteista ja teknisistä asuista vaikutteensa saaneita vaatteita, kuten cargohousuja, tuulipukuja, liivejä ja fleecevaatteita, mutta myös siistimpiä, kouluasumaiseen preppy-tyyliin sopivia lookeja. Kaipaatko pukeutumisinspiraatiota kevääseen? Siinä tapauksessa jatka lukemista! 👇

Käytännölliset cargohousut

Cargo pants are back!

Luit oikein, cargohousut ovat jälleen muodissa. Alunperin armeijakäyttöön suunnitellut cargohousut ovat käytännölliset, sillä housujen moniin taskuihin mahduttaa helposti mukaan kaikki tärkeimmät tavarat avaimista aina matkapuhelimeen.

Jos 90-luvulla cargohousujen valikoima oli yksipuolinen, nyt housuja on saatavilla useissa eri malleissa ja erilaisista materiaaleista valmistettuna. Voit valita joko klassisen paksusta puuvillakankaasta valmistetun armeijatyylisen mallin, rennot collegekankaasta valmistetut pöksyt tai teknisemmästä materiaalista valmistetut modernit cargohousut. Housuja löytyy sekä väljemmissä että istuvammissa malleissa niin miehille kuin naisillekin. Yhdistä käytännölliset cargohousut huppariin, cropattuun paitaan tai t-paitaan ja kiskaise päälle vielä trendikäs liivi.

Tutustu JD:n cargohousujen valikoimaan täältä.

Liivit miehille ja naisille

Liivi viimeistelee asukokonaisuuden

Keväällä katu-uskottava asukokonaisuus viimeistellään liivillä. Trendikkäimmät, ulkoilu- ja teknisistä vaatteista inspiroituneet liivit on valmistettu vedenpitävistä materiaaleista ja niiden muotoilussa on utility-henkeä – käytännöllisiä taskuja ja pelkistettyjä värejä. Liivejä löytyy niin miehille kuin naisillekin useissa eri malleissa.

Jos haluat lisätä liivillä lämpöä asuusi, valitse paksu toppaliivi tai pörröinen fleeceliivi ja lisää se joko takin alle tai päälle. Keväämmällä yhdistät liivin helposti huppariin tai neuleeseen. Voit myös tuoda liivillä nostetta asuusi valitsemalla ohuemmasta materiaalista valmistetun, toppaamattoman liivin.

Shoppaa liivi kevääksi täältä.

Katumuodin kevään 2022 trendit: fleece

Tekstuuria ja lämpöä pörröisellä fleecellä

Pehmeää, pörröistä ja lämmintä! 😍 Kevään fleecetrendi sopii etenkin ulkona paljon aikaa viettävälle. Pörröisellä fleecellä saat lisättyä asuusi tekstuuria ja lämpöä, joka tulee lopputalven ja alkukevään viileinä päivinä tarpeeseen. Fleecetuotteita on saatavilla sekä luonnonläheisissä ja yksivärisissä sävyissä että monivärisissä kuoseissa.

Fleeceä löytyy tänä keväänä niin paidoista, takeista kuin housuistakin. Piristä asuasi pörröisellä hupparilla tai liivillä, tai lisää asuusi lämpöä fleecepaidalla tai -takilla. Voit myös pukeutua rohkeasti fleeceen päästä varpaisiin. Löydät myös tuotteita, joissa fleeceen on yhdistetty kudotusta kankaasta valmistettuja osioita. Ne tuovat esimerkiksi lisäsuojaa sadetta ja tuulta vastaan – tai toimivat vain tehosteina.

Tutustu trendikkäisiin fleecepaitoihin, fleecehuppareihin, fleecehousuihin ja fleecetakkeihin.

Kevään trendi: tuulipuku

Tuulipuku, tuo menneiden vuosikymmenten helmi

Hittisarja Squid Game nosti verryttelyasut suosioon jo syksyllä, eikä tuo suosio ole hiipumassa vieläkään. Kevään katutyyleistä voit bongata perinteisten collegekankaasta ja paksusta polyesteristä valmistettujen verryttelyasujen lisäksi ohuempia asuja – tuulipukuja, mitäpä muutakaan! Rentoa, mukavaa ja käytännöllistä.

Menneistä vuosikymmenistä muistuttavia mutta moderneja tuulipukuja on saatavilla tänä keväänä eri väreissä. Voit valita ajattoman mustan tai valkoisen asun, tai vaihtoehtoisesti voit revitellä värikkäällä mallilla. Myös colour block -tyyliset, useampia eri sävyjä yhdistelevät tuulipuvut ovat in. Trendikkäin tuulipuku on malliltaan väljä, minkä ansiosta ne sopivat kaikille, sukupuolesta riippumatta.

Shoppaile rento tuulipuku kevääseen täältä.

Katumuodin kevään 2022 trendit: Preppy-tyyli

Yksityiskoulujen koulupuvuista inspiroitunut preppy

Outdoor-henkisten ja teknisistä vaatteista inspiroituneiden trendien lisäksi yksi kevään suurista trendeistä on preppy-tyyli. Preppy-tyyliin on poimittu vaikutteita yksityiskoulujen koulupuvuista ja pukeutumistyyleistä. Jos haluat pukeutua huoliteltuun lookiin, tämä tyyli sopii sinulle!

Preppy-tyyliin sopiva asukokonaisuus syntyy esimerkiksi yhdistämällä farkut pikeepaitaan tai tennishameesta yhdistettynä väljään varsity-tyyliseen collegepaitaan. Asukokonaisuus viimeistellään rennolla varsity-takilla ja särmällä baseball-lippiksellä.

Preppy-tyyliin sopivia vaatteita löydät esimerkiksi Fred Perryn ja Lacosten valikoimasta.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus