jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 16.2.2022

adidas Starting Strong

Se on virallista. Vuosi 2022 on itsestä pitämisen vuosi! On aika tuntea olonsa hyväksi, näyttää hyvältä ja mikä tärkeintä, olla paras versio itsestään. ✨

Jos kaipaat motivaatiota, me autamme. Yhteistyössä adidaksen kanssa aloitamme vuoden samalla linjalla, millä aiomme sitä myös jatkaa: VAHVASTI.

Mikä siis on paras versio itsestäsi? Se voi tarkoittaa jokaiselle eri asiaa. Jollekin se voi tarkoittaa sitä, että on sosiaalinen ja suuntaa brunssille kavereiden kanssa, toiselle sitä, että treenaa kuntosalilla… Mitä oman potentiaalisi hyödyntäminen vaatiikin, me olemme täällä sitä varten.

adidas Starting Strong

Inspiraatiota vuoden alkuun 🤎

Jotta voisimme motivoida sinut aloittamaan vuoden 2022 vahvasti, lyöttäydyimme yhteen mimmijoukon kanssa. Nämä mimmit tekevät omaa juttuaan ollakseen parhaita versioita itsestään, ja sitä varten he ovat pukeutuneen adidaksen uutuuksiin. Kuten aina, adidas tarjoaa maksimaalista mukavuutta ja asuja, joissa tunnet olosi taatusti omaksesi.

Inspiroidu näistä mimmeistä

adidas campaign: @nataleebarnett ja @sophirelee

@nataleebarnett
Fitnessmimmi Natalee pyrkii löytämään tasapainon työn ja rentoutumisen välillä. Kun hän on stressaantunut, hänen täytyy vain ottaa askel taaksepäin ja asiat selviävät. Tee sinäkin samoin!

@sophirelee
Roolimalli ja vaikuttajamimmi Sophie treenaa adidaksen uutuuksissa. Hän on pukeutunut mustavalkoiseen kolmiraitalookiin. #StartingStrong

@hollyb_fitness ja @joeydarlinn

@hollyb_fitness
Peukalonreiät salivaatteissa ovat kuin taskut mekoissa, eikö? Olemme Hollyn tiimissä.. jos vaatteessa on peukalonreiät ja se näyttää näin söpöltä – we’re sold! Holly viimeistelee vaaleansinisen settinsä Ozweego-parilla!

@joeydarlinn
Kun hän ei motivoi naisia Instagramissa, Joey postailee upeita kuvia. Tunteakseen itsensä vahvaksi ja parhaaksi versioksi itsestään, hän on pukeutunut mätsäävään komboon, joka takaa maksimaalisen mukavuuden.

adidas staring strong @adeolak ja @kimgfit_

@adeolak
Kauneuskuningatar Adeola ottaa rennosti, kun hän suuntaa kaupungille. Hän näyttää kauniilta vaaleanpunaisissa trikoissa ja verryttelypaidassa. Olemme koukuttuneita tähän värimaailmaan, ja voidaanko ihailla hetki myös noita Ozweegoja 😍😍

@kimgfit_
Kuntovalmentaja Kim tuntee kuvion. Hän aloittaa vuoden vahvasti päästä varpaisiin adidakseen pukeutuneena, ja on päättäväinen myös lopettamaan sen samalla tavoin!

Oletko valmis olemaan paras versio itsestäsi? Aloita vuosi vahvasti ja tsekkaa adidaksen uutuudet täältä.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus