jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 7.12.2021

Retrotyyliä Juicy Couturelta

90-luku soitti juuri… Juicy Couture on virallisesti palannut mallistolla must-have-tyylejä talveen. Tarvitseeko vaatekaappiisi lisää kimallusta? Käänny meidän puoleemme. 

Tuoreutta ysäriltä

Jokainen ysärityttö muistaa Juicy Couturen brändin alkuajoilta. Kiitos Paris Hiltonin ja Beyoncén, tuotemerkki saavutti valtavan suosion 90-luvulla kimaltelevilla oloasuillaan. Kyllä, tiedät mitä settiä tarkoitan!

Pikakelaus nykyhetkeen ja OG-verryttelyasut ovat taas täällä. Valikoimaan kuuluu nykyään myös muita vaihtuvia tyylejä, joista loista Juicyn tunnusomainen glamour. Samettia, kimalteita, väriä. We. Are. Obsessed.

Brändi kurkkasi arkistoihinsa selvittääkseen, mitä alkuperäisiä tyylejä Juicy-fanit rakastivatkaan – tuoden tyylit takaisin nykyaikaan päivitettyinä! Vuosi 2020 on historiaa, mutta oloasut ovat tulleet jäädäkseen. Shoppaile nyt verryttelyasuja, T-paitoja, alusvaatteita ja muuta!

Juicy Couturen mekko
punainen verryttelyasu

Vaikuttajien valinnat

Yhdistimme voimamme vaikuttajien kanssa esitelläksemme Juicy Couturen halutuimmat lookit. Juhlakauteen täydellisesti sopivat huppari ja collegehousut nähdään Mian  (@miaisobellebarker) päällä punaisessa värisävyssä. Tämä oh-so-retro-look viimeistellään vaaleanpunaisilla hiusklipseillä ja punaisella laukulla. 

Sonny (@sonnyturner___) hypettää myös Juicya! Hän näyttää mikä on nyt in, päällään kaksi must-have-lookia, vaaleanpunainen tyköistuva mekko ja musta verryttelyasu.

Haluatko varastaa tyylit? Tutustu kuumimpiin Juicy Couturen uutuuksiin. 💖

verryttelyasu
Juicy Couture

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus