jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 10.12.2021

HALLS of IVY on täällä: IVY PARK tekee comebackin

Beyoncé ja adidas palaavat yhdistämään voimansa dropaten uuden IVY PARK -malliston – saammeko esitellä, HALLS of IVY?

Viides yhteinen mallisto adidaksen kanssa – ikoninen urheiluvaatemerkki IVY PARK toivottaa sinut tervetulleeksi ‘HALLS of IVY’ -mallistonsa pariin. Tämä on paikka, jossa innovaatiota, diversiteettiä ja luovuutta juhlitaa,  riippumatta siitä mistä tulet tai kuka olet.

Beyoncén HALLS of IVY on mitä vain haluat sen olevan. Jotkut kutsuvat sitä klubiksi, jotkut suuntaukseksi. Se on paikka, jossa rajoja ei tunneta. Kaikki ovat tervetulleita. Mallistossa kiteytyvät itseilmaisu ja yhteys toisiin. Malliston design saa inspiraationsa näistä ominaisuuksista.

HALLS of IVY

Beyoncé x adidas #5

Mallisto on viides yhteistyö adidaksen ja Beyoncén välillä. Aiemmat mallistot ovat saaneet suuren suosion viime vuosina.

Mallistossa nähdään brändille tunnusomaista urheilutyyliä. Collegehousut ja hupparit sopivat rentoon päivään, leggingsien ja urheiluliivien tuodessa potkua salitreeniin tai treenin jälkeiselle brunssille. Löydät kokoelmasta myös räätälöityjä puvuntakkeja ja klassisia suoria housuja.  Vai onko sittenkin minihame ja body sinun juttusi?

Kokoelma kattaa skaalan rohkean syvällisiä sävyjä, kuten limenvihreää, indigoa ja oliivinvihreää. Vakosamettia ja kukonaskelkuviota, olet valmis tähän talveen näissä kuoseissa!

HALLS of IVY -mallisto

Uusia tyylejä uuteen kauteen

Mallisto tuo kaksi uutta sneaker-mallia JD:lle, IVP Supersleek ja IVP ULtraboost OG ovat täällä uutuussävyissä. Viimeistele asu IVY PARK -asusteilla. Neulotut hatut, sukat ja paksut bucket-hatut käyvät myös kylmiin päiviin. Pukeudu mallistoon päästä varpaisiin!

Coppaa mallisto

Haluatko malliston tuotteet itsellesi? Mallisto löytyy nyt JD:ltä! Shoppaa tuotteita verkkokaupassamme. Älä missaa tätä!

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus