jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 2.7.2021

Joko tunnet nämä vaatemerkit?

Tiesitkö, että JD:ltä löydät vaatteita myös merkeiltä, joita ei ihan joka kaupassa myydä? 😏 Brändien, kuten Banlieue ja NICCE, vaatteilla luot tyylin, jollaista ei kävele heti kadulla vastaan. Oletko jo tutustunut näihin vaatemerkkeihin?

tuotemerkki Banlieue

Hollantilainen Banlieue inspiroituu monikulttuurisista lähiöistä

Hollannin Rotterdamista ponnistavan Banlieuen (koko nimeltään Clan de Banlieue) valikoimasta löydät katu-uskottavaan tyyliin sopivia vaatteita, jotka keräävät katseita kaupungilla kävellessä. Brändin nimi tulee ranskan sanasta banlieue, joka tarkoittaa lähiötä – ja lähiöistä ja niiden monikulttuurisuudesta merkki myös ammentaa vaikutteensa tuotteisiinsa.

Katumuotia miehille tarjoavalta tuotemerkiltä shoppailet rentoja mutta tyylikkäitä vaatteita, kuten shortseja, t-paitoja, verryttelyasuja ja takkeja. Banlieue on saavuttanut suursuosion lyhyessä ajassa – ehkä se on pian sinunkin luottomerkkisi? 😎

vaatemerkki ODolls Sport

ODolls Sport – trendikästä athleisure-muotia

Athleisure muoti on nyt in, ja sitä tarjoaa myös brittiläinen merkki ODolls Sport. ODolls Sport on kahden siskoksen, Daisey ja Ellie O’Donnellin, perustama merkki. Olet saattanut bongata siskokset myös Instagramista, jossa heillä molemmilla on yli miljoona seuraajaa.

JD:lle keväällä saapuneen ODolls Sportin valikoimasta löydät naisille sekä vapaa-aikaan että treeneihin soveltuvia vaatteita, kuten urheiluliivejä, shortseja, trikoita, t-paitoja ja huppareita. Vaatteita löytyy sekä herkullisissa kauteen sopivissa väreissä että klassisissa mustan ja harmaan sävyissä. Näissä vaatteissa näytät hyvältä sekä treenisalilla että sen ulkopuolella! 🔥

NICCE

Minimalistisen ja rennon tyylin lähettiläs NICCE

Etsitkö täydellistä collegehousuista ja t-paidasta tai hupparista koostuvaa oloasua? Look no further! Brittiläisen NICCEn valikoimasta löydät rentoja vaatteita, joissa kelpaa myös näyttäytyä kaupungilla.

Vuonna 2013 perustettu vaatemerkki poimii vaikutteensa Lontoon kulttuurista ja musiikkiskenestä. Merkin minimalistisista, ajattomista vaatteista on iloa vuosiksi – vain värit ja materiaalit vaihtelevat sesongin mukaan. Brändin valikoimasta löydät collegehousujen, huppareiden ja t-paitojen lisäksi myös shortseja, collegepaitoja ja takkeja niin miehille kuin naisillekin.

merkki Hoodrich

Hoodrichin katu-uskottaviin vaatteisiin luottavat myös räppärit

Haluatko pukeutua kuin maailmankuulut räppärit? 😎 Hoodrich tarjoaa katu-uskottavaa muotia, jota on voinut bongata myös Dizzee Rascalin ja Giggsin kaltaisten räppäreiden päältä. Brändi sai alkunsa vuonna 2014, kun brändin perustaja Jay Williams päätti yhdistää underground-katumuodin, musiikista saadut vaikutteet ja räätälöintitaitonsa tuodakseen katu-uskottavaa tyyliä koko kansan nähtäväksi.

Iso-Britannian urbaanista skenestä vaikutteensa poimiva Hoodrich tarjoaa katu-uskottavaa, katseet kääntävää tyyliä, joissa on mukava olla ja liikkua. Miehille suunnatun brändin valikoimasta löydät huppareita, collegehousuja, t-paitoja, shortseja ja collegepaitoja sekä tyylin viimeisteleviä asusteita aina lippiksistä laukkuihin.

Tutustu kaikkiin JD:llä myytäviin tuotemerkkeihin täällä.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus