jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 7.11.2018

Black Friday JD Sportsilla

Pitkä ja pimeä syksy on täällä ja jouluun on vielä aikaa, mutta onneksi Black Friday on jo nurkan takana. Black Friday on joka vuosi marraskuussa, jolloin yritykset antavat asiakkailleen huipputarjouksia niin kivijalkaliikkeissä kuin nettikaupoissakin. Myös JD Sports viettää Black Fridayta, pysythän mukana lähtölaskennassa!

Kuvassa on nainen päällään adidas Originals -verryttelyasu.
Kuvassa on nainen päällään The North afec toppatakki.

 

Mistä Black Friday on peräisin?

Black Friday on suhteellisen uusi ilmiö Suomessa, mutta Yhdysvalloissa sitä on vietetty jo useita vuosia. Ajankohta on aina kiitospäivän jälkeinen perjantai ja se on vuoden suosituin shoppailupäivä. Nimi Black Friday juontaa juurensa 1950-luvulle. Tuolloin kiitospäivän jälkeistä perjantaita kutsuttiin sen runsaan liikenteen vuoksi Black Fridayksi. Nimellä kerrotaan myös olevan yhteys 1960-luvun kirjanpidollisiin tapahtumiin. Kiitospäivää seuraava perjantai yrittäjien luomine tarjouksineen sai jo 60-luvulla myynnit aina nousemaan yli tavoitteiden ja punaiset kirjanpidolliset merkinnät voitiin muuttaa väriltään mustiksi.

Black Friday on siis joulushoppailusesongin avajaispäivä, jonka asiakasvirtaa vauhdittavat erikoistarjoukset.

Kuvassa näkyy adidas Originals sneakerit.
Kuvassa näkyy The North Face sneakerit.

 

Miten valmistautua Black Fridayhin?

JD Sportsilla on laaja valikoima vaatteita, kenkiä ja asusteita toinen toistaan suositummilta tuotemerkeiltä kuten adidakselta, Nikelta, The North Facelta ja Timberlandilta. Black Friday -tarjoukset julkaistaan ennen h-hetkeä, jotta asiakkaat voivat valmistautua vuoden shoppailukoitokseen. Rekisteröidy uutiskirjetilaajaksi ja saat tietää ensimmäisten joukossa mitä JD Sports tarjoaa sinulle 23.11. Lisäksi saat tietää mitä ennakkotarjouksia tarjoamme jo torstaina 22.11. Aika siistiä vai mitä? Klikkaa tästä ja pääset rekisteröitymään.

Kuvassa on mies päällään The North face Nuptse 1996 -toppatakki.
Kuvassa on mies päällään New Balance huppari.

 

Black Friday -tarjoukset eivät petä koskaan ja sen vuoksi kannattaa olla hereillä ja klikata itsensä ostoksille ensimmäisten joukossa. Voit myös tsekata JD Sports -myymälöiden Black Friday -tarjoukset ja shoppailla paikan päällä. Antoisaa shoppailua!

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus