jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 13.3.2019

Hyvää syntymäpäivää JD Sports Suomi!

JD Sports Suomi juhlii tänään synttäreitään. Tasan vuosi sitten JD Sportsin nettikauppa saapui Suomeen tuoden mukanaan kuumimpia trendejä mukailevat sneakerit ja vaatteet. Jo vuoden ajan on ollut mahdollista tuunata tyyliäsi JD:ltä saatavilla sporttisilla katumuodin klassikoilla ja uusilla tulokkailla.

5 suosituinta JD Sports -klassikkoa

Kuluneen vuoden aikana on käynyt selväksi, että sneakerit muodostavat tärkeän osan suosituimmista tuotteistamme. Siksipä juhlistamme merkkipäiväämme listaamalla suosituimmat klassikkosneakerimme, jotka ovat siivittäneet ensimmäisen vuotemme menestystä.

1. Fila Disruptor

Kuluneen vuoden aikana yksi suosituimmista malleistamme on ollut Fila Disruptor, jonka massiivinen chunky-pohja on tehnyt lähtemättömän vaikutuksen. Fila Disruptor droppasi ensimmäisen kerran jo vuonna 1996, mutta nauttii nyt suuremmasta suosiosta kuin koskaan aikaisemmin. Disruptorit tulivat ensin myyntiin vain naisille ja tytöille, mutta myös miesten malleja on nyt saatavilla.

fila disruptor miehille ja naisille

2. adidas Ultra Boost

Adidas Ultra Boost on hieman uudempi tulokas klassikkojen listalla, sillä Boost-teknologia esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 2013 ja ensimmäiset Ultra Boostit ilmestyivät vuonna 2015. Ilmestymisestään lähtien Ultra Boost on ollut juoksijoiden suosiossa, sillä se mullisti juoksukengät ja antoi mukavuudelle täysin uuden merkityksen. JD:ltä Ultra Boosteja löytyy eri sävyissä niin miehille kuin naisillekin.

adidas ultraboost

3. Nike Air Force 1

Air Force 1 ei saavuttanut suurta suosiota heti ilmestyttyään, sillä sen tuotanto lopetettiin jo vuoden päästä ilmestymisestä vuonna 1982. Air Force 1 näki päivänvalon paranneltuna versiona vasta vuonna 1986, jonka jälkeen sen tuotantoa ei ole keskeytetty, ja väri- ja materiaalivaihtoehtojakin on jo yli 1 700. Air Force 1 on löytänyt paikkansa myös suomalaisten sydämistä ja on saatavana tietysti JD:ltä.
nike air force 1 valkoinen

4. adidas Originals NMD

Klassikko jo syntyessään: vuonna 2015 lanseerattu NMD yhdistää Boost-pohjan Primeknit-päälliseen tehden kengistä äärimmäisen mukavat ja hengittävät. Lifestyle-sneakerit tunnetaan kestävyydestään, keveydestään ja ainutlaatuisesta iskunvaimennuksestaan. NMD-malleja on useita, kuten on värivaihtoehtojakin.
adidas NMD

5. Vans Old Skool

Vans Old Skool on klassista skeittityyliä edustava malli, joka on ollut huippusuosittu skeittarien ja tavallisten kaduntallaajien keskuudessa jo vuosikymmeniä. 1977 on vuosi, jolloin Old Skool näki päivänvalon ensimmäisenä Vans-mallina, jossa perinteistä kangaspäällistä on vahvennettu mokkanahalla. Nykyään Vans Old Skool on saatavana monessa eri värisävyssä, klassisessa ruutukuosissa ja eri materiaaleissa.
Vams Old Skool

Mikä on sinun suosikkisi?

Katukuvan uudet tulokkaat

Supersuosiosta nauttivien klassikoiden lisäksi JD on ajan tasalla uusimmista tulokkaista, uudelleen löydetyistä takavuosien malleista ja päivitetyistä retro-snekaereista. Tässä tulevat tämän hetken suosikit:

adidas Originals Falcon

Falcon on adidas Originalsin uudempia, vuoden 2018 malleja, jotka on suunnattu vain naisille. Falconit hakevat inspiraatiota 90-luvun Falcondorf-mallista antaen niille nykyaikaisemman, mutta silti retron, lookin.
adidas originals falcon sinisenä, punaisena ja vihreänä

Nike M2K Tekno

M2K Tekno kuuluu Niken vuoden 2018 tulokkaisiin. Futuristinen ja geometrinen design antaa esimakua tulevaisuuden sneakereistä, unohtamatta klassista lookia.
m2k tekno miehet ja naiset

Nike Air Max Dia

Niken versio vain naisille suunnatuista mallistoista on Air Max Dia, joka julkaistiin tämän vuoden alussa. Air-ilmatyyny ja chunky-pohja yhdistyvät naisellisessa kokonaisuudessa eri värisävyissä.
air max dia jd Sports

Jordan Air 1 Mid

Jordan Air 1 Mid on oikeastaan kuolematon klassikko, mutta päätyi uutuuksien listalle, sillä se on vasta hiljattain päässyt suomalaisten suosioon. Legendaarisen Michael Jordanin innoittama Air 1 Jordan on saatavana matalana ja varrellisena versiona useassa värisävyssä.
voletit ja mustat Jordan Air 1 Mid

adidas Originals U_Path Run

Adidaksen uusimpiin lukeutuva, hiljattain julkaistu U_Path Run on malli, joka hakee inspiraatiota adidaksen arkistojen kätköistä. Retro-sneaker tuo askeliin aivan uudenlaista pehmeyttä, ja sen verkkopäällinen pitää jalkasi viileänä, missä liikutkin. Kenkiä löytyy miesten, juniorien, lasten ja vauvojen ko’oissa.
U_Path Run

JD:n synttärilahja sinulle vain tänään!

Syntymäpäivämme kunniaksi haluamme antaa sinullekin lahjan: kun tilaat vain JD:ltä saatavia tuotteita, toimitetaan ne ilmaiseksi valitsemaasi osoitteeseen. Tsekkaa JD Exclusive -mallisto ja juhli kanssamme! Tarjous on voimassa vain tänään 13.03.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus