jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 14.3.2019

Uutuus: Karl Kani – urbaanin katumuodin isä

Legendaarinen katutyyli on täällä taas! Karl Kani on lanseerannut uuden naisten malliston, joka on rantautunut JD:lle. Malliston värikkäät vaatekappaleet piristävät mitä tahansa asukokonaisuutta: yhdistä kropattu t-paita trendikkäisiin leggingseihin ja lisää asuusi asennetta.

Kuinka kaikki alkoi

Karl Kania on oikeutetusti tituleerattu The God Father of Urban Street Wear, eli “urbaanin katumuodin isä”. Vaikka Karl ei koskaan opiskellut muotia tai vaatetusalaa, alkoi hän suunnitella omia, hiphop-kulttuurin inspiroimia vaatteita ollessaan vasta 16-vuotias. Kani vei designinsa ompelijalle toteutettaviksi, ja sai siten ainutlaatuisia vaatteita pikkurahalla. Sen jälkeen ei kestänyt kauan, ennen kuin muutkin huomasivat Kanin uuden ja uniikin tyylin. Hän alkoi saada pyyntöjä ystäviltä ja tutuilta, jotka tahtoivat, että Karl suunnittelee heillekin uniikkeja vaatekappaleita.

Kanin ollessa vain 21-vuotias, hän päätti muuttaa Brooklynistä Los Angelesiin ja kokeilla siipiään muodin maailmassa. Ja se onnistui! Tosin ei aivan ongelmitta: kun Kani avasi kauppansa, tuottoa ei juuri tullut ja putiikki joutui ryöstön kohteeksi. Uskomattoman motivaationsa ansiosta, Karl Kanista kuitenkin tuli yksi 90-luvun suurimmista katumuotimerkeistä, vastoinkäymisistä huolimatta. Muun muassa supertähdet, kuten Tupac, Biggie Smalls, Nas ja Dr. Dre edustivat tuolloin Kanin ikonisissa luomuksissa. Tupac jopa kuvattiin Kanin mainoksiin – ilmaiseksi.

kaksi karl kani asua

Karl Kani -menestystarina saa jatkoa

Nyt, kun retrotyyli on suurinta huutoa, näemme legendaaristen merkkien, kuten Ellessen, Filan ja Karl Kanin kasvattavan jälleen suosiotaan. Myös tämän hetken tyyli-ikonit, kuten Ariana Grande ja 2 Chainz ovat ottaneet Kani-tyylin omakseen.

Nykyään hiphop-tyylin vaatteet ovat haluttuja, ja 90-luvun tähdet eivät epäröi edustaa taas Kanin luomuksissa. Muun muassa Nas on twiitannut Kanin comebackistä ja hänen uusimmasta mallistostaan. Jos se kelpaa Nasille, se kelpaa myös meille!

karl kani naisten huppari ja cropattu toppi

Hanki ikoninen Karl Kani -tyyli

Karl Kani oli ensimmäinen, joka toi baggy pantsit eli pussihousut suuren maailman tietoisuuteen. Jokainen, joka on kokenut 90-luvun, voi todistaa, kuinka suuri hitti niistä tuli. JD:ltä löydät nyt yhtä ikonista tyyliä edustavia bodyja, kropattuja huppareita, verryttelyhousuja, t-paitoja ja paljon muuta. Yhdistä leggingsit värikkääseen ja raidalliseen, Kanin väreissä saatavaan paitaan. Tai pukeudu mukavasti supertrendikkääseen tyyliin, johon kuuluvat lyhyt huppari ja verryttelyhousut? Miten ikinä päätätkään yhdistellä vaatekappaleita, tulet taatusti huomatuksi kadulla Karl Kanin coolissa tyylissä. Hanki tyyli jo tänään: pääset tutustumaan Karl Kanin naisten mallistoon tästä.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus