Gym Kingin uuden kauden uutuudet

Athleisure-muoti on aina in, ja jos joku taitaa sen tyylillä niin Gym King. Kaipasitpa päivitystä treenivarusteisiisi tai freesiä oloasua, löydät Gym Kingin uusimmasta mallistosta tarvitsemasi. Jatka lukemista ja tsekkaa uutuudet alta!

Mukavat oloasut rentoihin hetkiin

Talvi ei ole vielä ohi, eikä myöskään mukavien oloasujen aika. Olipa kyseessä sitten etätyöpäivä, videopuhelu ystävien kanssa tai ilta kotisohvalla, Gym Kingin uusimmasta mallistosta löydät kaipaamasi mukavat asut.

Mallistosta löydät huppareita, collegehousuja, t-paitoja, shortseja ja paljon muuta. Ja mikä parasta, ne mätsäävät yhteen! Jokaisesta tuotteesta on saatavilla useampia värimalleja, joten voit koota helposti oman Gym King -asukokonaisuutesi. Uusin mallisto on helppo stailata, sillä se pitää sisällään värisävyjä klassisesta mustasta neutraaliin beigeen. Näillä teet vaikutuksen niin kotisohvalla kuin IG:ssäkin! 

Asut kotitreeneihin

Gym Kingiltä löydät rentojen kotipäivien asujen lisäksi kaikki tärkeimmät vaatteet treeneihin! Olitpa sitten tekemässä kotitreeniä olohuoneessa tai suuntaamassa juoksemaan ulos (tai vain pukeudut treenivaatteisiin koko päivän, joka päivä), löydät merkiltä vaatteet, jotka saavat sinut sekä näyttämään että tuntemaan olosi hyväksi.

Löydät mallistosta mätsääviä urheiluliivien ja trikoiden settejä, sekä toppeja, verryttelypaitoja ja paljon muuta. Treenaamiseen tarkoitetut vaatteet pitävät olosi raikkaana ja mukavana läpi HIIT-treenien ja joogasession. Näistä vaatteista saat taatusti lisäboostia treeneihisi!

 

Pidätkö näkemästäsi? Tsekkaa naisten mallisto nyt ja shoppaile uusimmat Gym King -tuotteet täältä!

Share

Mitä lukea seuraavaksi

Lifestyle l Editor

Made to Move: Niken urheiluliivit ja -trikoot

Muoti l Editor

Kevään trendikkäimmät treenivaatteet

Muoti l Editor

Kevättyyliä SikSilkiltä