Get the look pt. 3: Home of Sneakers

Talvikausi on nyt virallisesti avattu sen kunniaksi Home of Sneakers -blogin Shava Sofy on valinnut jälleen uuden asukokonaisuuden JD:n tuotevalikoimasta. Jatka siis lukemista ja inspiroidu viilenevään säähän soveltuvasta asuvalinnasta!

Tämänkertaisen asukokonaisuuden katseenkiinnittäjänä toimii ehdottomasti takki. Napapijrin ikoninen malli Rainforest Winter on jo tuttu näky katukuvassa tummemmissa sävyissä, mutta Shava rohkaistui kokeilemaan klassikkoa raikkaan valkoisessa värisävyssä.

Kuvassa mies Napapijri -takissa ja Niken verryttelyhousuissa.

Valkoinen takki yhdistyy luontevasti Niken harmaisiin NBA Chicago Bulls -verryttelyhousuihin. Malli antaa asulle rennon tyylikkään silauksen.

Asun kuin asun viimeistelee tietysti se oikea kenkäpari. Shavan mustavalkoisena valitsemassa Nike Air VaporMax Plus -mallissa yhdistyvät innovaatio, sporttisuus sekä tyyli.

Kuvassa mies ja Nike VaporMax Plus

Pisteeksi i:n päälle Shava valitsi Niken Sportwear Air Force 1 -kassin. Tyylikäs, mutta käytännöllinen kassi kantaa omaisuuden mukanasi vaivattomasti, olipa suuntanasi sitten sali tai vapaa-ajan aktiviteetti.

Jos asuvalinta nappasi, voit jäljitellä sen kokonaisuudessaan täältä!

Share

Mitä lukea seuraavaksi

Muoti l Editor

Sandaalit joka tilanteeseen

Muoti l Editor

Suuntana ranta – kesän kuumimmat uima-asut

Muoti l Editor

Kesän 2022 muoti – vuoden kuumimmat trendit