jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 19.12.2018

Get the look pt. 3: Home of Sneakers

Talvikausi on nyt virallisesti avattu sen kunniaksi Home of Sneakers -blogin Shava Sofy on valinnut jälleen uuden asukokonaisuuden JD:n tuotevalikoimasta. Jatka siis lukemista ja inspiroidu viilenevään säähän soveltuvasta asuvalinnasta!

Tämänkertaisen asukokonaisuuden katseenkiinnittäjänä toimii ehdottomasti takki. Napapijrin ikoninen malli Rainforest Winter on jo tuttu näky katukuvassa tummemmissa sävyissä, mutta Shava rohkaistui kokeilemaan klassikkoa raikkaan valkoisessa värisävyssä.

Kuvassa mies Napapijri -takissa ja Niken verryttelyhousuissa.

Valkoinen takki yhdistyy luontevasti Niken harmaisiin NBA Chicago Bulls -verryttelyhousuihin. Malli antaa asulle rennon tyylikkään silauksen.

Asun kuin asun viimeistelee tietysti se oikea kenkäpari. Shavan mustavalkoisena valitsemassa Nike Air VaporMax Plus -mallissa yhdistyvät innovaatio, sporttisuus sekä tyyli.

Kuvassa mies ja Nike VaporMax Plus

Pisteeksi i:n päälle Shava valitsi Niken Sportwear Air Force 1 -kassin. Tyylikäs, mutta käytännöllinen kassi kantaa omaisuuden mukanasi vaivattomasti, olipa suuntanasi sitten sali tai vapaa-ajan aktiviteetti.

Jos asuvalinta nappasi, voit jäljitellä sen kokonaisuudessaan täältä!

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus