jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 10.7.2019

Festaritrendiopas: Weekend Festival

Heinäkuu tuo tullessaan yhden kesän odotetuimmista festivaaleista, kun Weekend Festival 2019 valtaa Helsingin Suvilahden 19.-20.7. Tämän vuoden line-up on täynnä kansainvälisiä huippunimiä, kuten Swedish House Mafia, Robin Schulz ja Armin van Buuren. Kotimaiset kärkiesiintyjät pääsevät myös huomion keskipisteeksi, kun muun muassa Evelina, Cledos, ja Tungevaag & Raaban nousevat lavalle.

Kolmipäiväinen Weekend Festival on vetänyt suuria väkijoukkoja lavojensa ääreen aina vuodesta 2012 lähtien, ja se on kasvanut noin 60 000 kävijän suuruiseksi. Alunperin EDM-festarina tunnetuksi tullut tapahtuma on laajentanut tarjontaansa myös kattavasti house- ja teknomusiikin puolelle. Tänä vuonna festivaali pitää huolen siitä, että bileet eivät pääty liian aikaisin, sillä lukuisat after party -mahdollisuudet pitävät kävijät liikkeellä aamuun saakka.

Onko unelmiesi Weekend Festival -look jo hiottuna huippuunsa? Inspiroidu tsekkaamalla kuumimmat festaritrendit aina kirkkailla väreillä leikittelystä eläinprintteihin ja glitteriin saadaksesi kaiken irti huikeasta viikonlopusta.

When in doubt, luota logoon

Festarilookisi ei voi mennä pieleen, kun valitset lempibrändisi logolla viimeistellyn bodyn, t-paidan tai asusteen. Suurimman vaikutuksen saat pukeutumalla logoprinttiin päästä varpaisiin. GUESS, Nike, Ellesse, FILA… reppaa omaa suosikkimerkkiäsi ylpeydellä!

 
Lyö läpi festareilla ottamalla logomania haltuun — ota mallia muun muassa @filauk tai @guess stailauksista, joissa olet valmis festarihuumaan koko viikonlopun ajan.

Cop that colour!

Tämän kesän festivaaliasujen kohdalla kannattaa luottaa helppoon nyrkkisääntöön — mitä värikkäämpää, sen parempaa. Piristä asuasi freesin värikkäillä sneakereillä tai satsaa rohkeisiin väreihin päästä varpaisiin.

 
Feelin’ it? Nyt on täydellinen aika jättää hillityt asut vaatekaappiin ja pukea päälle katseita kääntävä festarilook.

Be fierce like a lioness

Ei pelkästään tyttöjen juttu — eläinprintti on täydellinen valinta jokaiselle festarifanille. Älä pelkää rohkeita printtejä, sillä festareita parempaa paikkaa et löydä kokeilla kesän kovimpia trendejä.

 
Yhdistele eläinprinttiä Nike M2K Tekno sneakereihin @aude_julie:n tapaan tai satsaa villin luonnon inspiroimiin kuvioihin klassisten shortsien ja t-paidan kombolla. Can’t go wrong with wild all over!

Kruunaa lookisi glitterillä ja gradientillä

@badgalriri:n sanoin, shine bright like a diamond! Glitterillä saat mistä tahansa asusta astetta spesiaalimman — ja festivaaleja suurempia juhlia tuskin onkaan. Mikäli et pysty valitsemaan trendivärien väliltä, coppaa liukuvärjätty outfit ja saat tuplasti statementiä lookiisi.

 
Näillä asuvalinnoilla voit varmistaa, ettet jää muiden varjoon — lisää siis asuusi säihkettä tai väristä toiseen vaihtuvaa vivahdetta.

You ready? Meiltä löydät kaikki parhaat asut ja sneakerit festivaaleille, joten tsekkaa JD:n festivaalimallisto saadaksesi lisää inspiraatiota!

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus