jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 29.7.2019

Festaritrendiopas: Flow Festival

It’s time to put on your dancing shoes! Elokuun odotetuin tapahtuma, 9-11. elokuuta Helsingin Suvilahdessa järjestettävä musiikki- ja taidefestivaali Flow, starttaa vain vajaan kahden viikon kuluttua. Massiivinen kaupunkifestari käsittää tänä vuonna yhdeksän suurempaa ja pienempää lavaa; line-up koostuu yli sadasta suomalaisesta ja kansainvälisestä huippuartistista. Musiikkitarjonta vaihtelee aina indie popista jazziin ja technosta souliin. Odotetuimpien esiintyjien joukkoon lukeutuvat muun muassa Nina Kraviz, Tame Impala, Solange, The Cure, Alma ja Chisu. 

Flow’n historia alkoi vuonna 2004, jolloin se järjestettiin sisätiloissa, nyt hylätyissä VR:n varastohalleissa. Idea sai alkunsa, kun sen järjestäjä Tuomas Kallio ystävineen halusi tuoda suomalaiseen musiikkiskeneen jotain uutta ja urbaania – ja siinä he ovat onnistuneetkin.

Vuosien varrella Flow’ssa on esiintynyt toinen toistaan tunnetuimpia nimiä: Kanye West, Björk, Lana del Rey, Iggy Pop ja Arctic Monkeys. Vuonna 2018 Flow keräsi 84 000 kävijää.

Suuntaa siis suoraa päätä Suvilahteen, mutta nappaa ensin alta JD:n trendivinkit festareille.

Ripaus retroa

 Retro on in myös Flow’ssa. Kokeile epäsymmetrisellä kuosilla varustettua verryttelyasua kuten @romydfonseca tai pesistyyliä jälijittelevää paitaa. Viimeistele asu trendikkäillä retrolaseilla.

 

Waist your youth 

Olennaisin asuste Flow’ssa ovat nyt vyölaukut. Trendikästä ja kätevää samassa paketissa, who can say no to a waist bag? Jos haluat erottua joukosta, valitse vyölaukun sijaan sporttinen olkalaukku, kuten @selinjasmin.

 

Pettämätön bucket-hattu

Vyölaukku tarvitsee luonnollisesti kaverikseen bucket-hatun. Unisex-asuste on omiaan viimeistelemään asun kuin asun vaivattoman tyylikkäästi.

 

Luota pyöräilyshortseihin

Jos et ole vielä kokeillut kesän kuuminta festaritrendiä, nyt on sen aika. Loihdi trendikäs, mutta mukava asu, jossa jaksat tanssia viimeisiin biitteihin asti parilla pyöräilyshortseja ja boyfriend-mallisella t-paidalla tai yhdistä se kauluspaitaan kuten @lehtinenjulia.

 

Put on your dancing shoes

Asun tärkein osa on luonnollisesti kengät. Pehmennä värikästä asua valkoisilla adidas Originals Supercourteilla kuten @iamgieaux tai lisää tyyliisi ysäriviba jalassasi Nike Air Max 98.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus