jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 24.1.2019

Ensivaikutelma: Nike Air Max Dia

Lanseerattuaan erittäin rajoitetun erän Air Max Dia -mallia vuoden 2018 lopulla, Nike suo meille vihdoinkin uuden mahdollisuuden toisen erän merkeissä.

JD esittelee valikoimassaan kourallisen trendikkäitä värivaihtoehtoja – nyt on siis sinunkin mahdollisuutesi hypätä suoraan kauden kuumimman sneaker-trendin aallonharjalle. Mega-babe Ella Eyre vannoo myös Air Max Dian nimeen, älä siis missaa tilaisuutta!

Tarina mallin takana

Nike Air Max Dia on suunniteltu naisten toimesta – se on myös suunniteltu nimenomaan naisille. Tavoitteenaan tuoda Air-sarjaan hieman eleganssia, Nike kokosi yhteen tiimin naisia: suunnittelijan, insinöörin, kehittäjän ja tuotepäällikön.

Heidän visionsa lopputuloksesta oli tyylikäs, virtaviivainen ja erittäin monipuolinen malli. Toteuttaakseen visionsa, tiimi käänsi suunnitteluprosessin päälaelleen, ja aloitti luomisen ulkoasusta – muotoilu suunniteltiin vasta viimeisenä.

Kuvassa Nike Air Max Dia

Lopputulos

Air Max Dia on ulkomuodoltaan minimalistinen ja moderni, elegantti ja sulava. Mallissa on läpikuultava tekstiilipäällinen, aivan kuin Zoom Fly SP -mallissa. Voit siis antaa sneaker-tyylillesi viimeisen silauksen sukkavalinnallasi!

Tukeva välipohja liimaa katseet stailattuihin Air-ilmatyynyihin, jotka pehmusteineen takaavat maksimaalisen mukavuuden jokaisella askeleella. Aito Nike-tyyli ei olisi mitään ilman signeerausta; Swoosh-logot kengän kärjessä ja nilkassa kruunaavat kokonaisuuden. Kunnianosoituksena luojatiimille, malli on viimeistelty kannassa sijaitsevilla neljällä pisteellä, jotka edustavat kaikkia neljää luomisprosessissa mukana ollutta naista.

Kuvassa Nike Air Max Dia
Kuvassa Nike Air Max Dia

Stailaa ne!

Monipuolinen Air Max Dia on joka mimmin must-have-malli. Popin prinsessa Ella Eyre kulkee popoissa aina suurilta lavoilta kotisohvalle, ja näyttää, että ne soveltuvat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Yhdistä ne lempiverkkareihisi kruunaamaan rento asu, tai viimeistele niillä bilelookkiisi tanssilattialle. Ei ole yhtä oikeaa tapaa pukea Air Max Dia – anything goes!

Vakuutuitko?

Haluatko kopioida Ellan tyylin? Nike Air Max Dia lanseeraa JD:llä tammikuun 25. päivänä kello 10.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus