jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Sneakerit | 4.8.2020

Boostia tyyliisi: adidas Originals ZX 2K Boost

adidas Originals on juuri lisännyt sarjan tuoreita värisävyjä ZX 2K Boost -kokoelmaansa. Mikä parasta, sneaker-suosikki on nyt saatavana koko perheelle. Miltä näyttävät uudet värisävyt? Otetaan selvää. 

ZX-sarjan kehitys 

Sarjan viimeisimmät lisäykset tuovat sen suoraan moderniin aikakauteen. Mallisto tuli tutuksi ensimmäisen kerran 80-luvulla, kun adidas halusi tuoda markkinoille juoksukengät, jotka eivät ainoastaan ylittäisi odotuksia suorituskyvyn saralla vaan myös näyttäisivät hyvältä.

Viimeisten vuosikymmenien aikana ZX-mallistosta on tullut suorastaan synonyymi adidaksen innovatiivisimmille keksinnöille, mukaan lukien Torsion-teknologia ja Soft Cell -pehmustusmenetelmä.

Yhdistellen vanhaa ja uutta designia, ZX 2K Boost vakuuttaa retrolookissa, joka tarjoaa mukavuutta koko päiväksi. Verkkokankainen, hengittävä päällinen on asetettu responsiivisen, koko pohjan mittaisen Boost-pohjan päälle. Boost takaa kevyen tunnun, TPU-häkki vakauden. Legendaariset kolme raitaa sivupinnalla viimeistelevät kokonaisuuden.

Kuinka copata? 

Valmiina boostamaan askeleen lisäksi tyylisi? Shoppaa ZX 2K Boost -mallistoa nyt miesten, naisten sekä lasten koossa.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus