jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Viihde | 12.8.2019

Blockfest x JD

Blockfest is back, bigger and better than ever! Tänä vuonna JD on mukana virallisena yhteistyökumppanina Pohjoismaiden suurimmaksi kasvaneilla hip hop -festivaaleilla. Olemme näkyvästi esillä, sillä useat kovan luokan hip hop -artistit nousevat villitsemään festarikansaa Street Stage by JD -lavalle – päällään yksinoikeudella JD:ltä saatavat JD Exclusive -asukokonaisuudet. Tsekkaa alta artistinostomme, festareiden aikataulut, tyylivinkit ja festarialueen kartta, and you’ll be a Blockfest pro! 💪

The hype is REAL 🔥

Jo puolitoista kuukautta ennen sen alkua loppuunmyyty festivaali järisyttää Tampereen maaperää 16.-17.8., jolloin festarit ottavat haltuunsa Ratinan stadionin ja Ratinanniemen. Kolme lavaa sisältävä festarialue ei takuulla jätä ketään kylmäksi, sillä ennennäkemättömän artistikattauksen pääesiintyjinä nähdään A$AP Rocky ja G-Eazy.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PRETTY FLACKO (@asaprocky) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by G-Eazy (@g_eazy) on

Blockfestin kumpaakaan päivää ei taatusti kannata jättää väliin. Perjantaina lavat ottavat haltuunsa muun muassa Jaden Smith, Juice WRLD, Virgil Abloh ja Tyga. Lauantaina väkijoukko pääsee nauttimaan suuren luokan artisteista, kuten Ghostemane, Pouya ja Ski Mask The Slump God.

Kotimaiset artistit eivät todellakaan jää kansainvälisten esiintyjien jalkoihin, sillä mukana menossa ovat muun muassa Gracias x Deezydavid, Adikia, Cavallini & Shrty sekä Mouhous.

Onko Blockfest-aikataulu jo osaltasi hallussa? Alta löydät perjantain ja lauantain aikataulut, mutta pidä vielä silmällä Blockfestin somea viime hetken muutosten varalta. What’s your dream line-up?! 😍

Street Stage by JD = JD Exclusive swag 😎

Kansainvälinen hip hop -kattaus saa parikseen katu-uskottavaa tyyliä, kun sneakereiden kiistämätön kuningas tulee mukaan kuvioihin. Älä missaa hetkeäkään, sillä Street Stage by JD -lavalle nousevat artistit reppaavat yksinoikeudella JD:ltä saatavia asukokonaisuuksia. Lavalla nähdään muun muassa Etta, Pastori Pike, Kube ja Pajafella, joten tsekkaa biittien lisäksi kuumimmat asut!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Etta (@el.etta) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by pastoripike (@pastoripike) on

JD Exclusive -malliston tuotteita ei tule vastaan mistä tahansa. Nyt onkin täydellinen aika valmistautua unohtumattomaan viikonloppuun – virittäydy siis festaritunnelmaan jo ennakkoon tutustumalla vain JD:ltä saataviin tyyleihin. Tsekkaa miesten sneakerit ja vaatteet tai uppoudu naisten sneakereihin ja vaatteisiin – only from JD! ✨

Kingein festariasu, sorted ✅

Outfit-inspiraatio hukassa? Hold up, we got you! Tsekkaa alta JD:n must have -festarinostot, joilla Blockfest-asusi ei voi mennä pieleen.

Trefoil all the way! Helppoa kuin mikä – pukeudu adidas Originalsiin päästä varpaisiin ja anna tyylisi puhuu puolestaan. Onko Swoosh sittenkin enemmän sinun juttusi? Ikoniset Nike Air Force 1 -sneakerit ovat hip hop -skenen luottovalinta, joka on löytänyt tiensä monen artistin vaatekaappiin. Ole muita askeleen edellä ja coppaa uusi Jewel-versio ennen festarialueelle siirtymistä!

What’s your go-to festi-look, ladies? Yllä meidän ehdotuksemme, joilla taatusti varmistat paikkasi festarien tyylikkäimpien joukosta. Pilkahdus pastellia on kuin tehty näitä Nike Air Force 1 -sneakereitä varten, so why not Just Do It? Camokuvio ja The North Face – kukaan ei voi kiistää, etteikö näistä molemmat olisi paikallaan Blockfesteillä. Täydellisen festariasun löytäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Sharing is caring ❤️ Älä unohda jakaa omaa festarilookiasi tägäämällä meidät kuviisi! #MinunJD #JDSportsFi

Started from the bottom, now we’re here 🙌

Blockfest sai alkunsa vuonna 2008, jolloin tamperelainen Kalle Kallonen otti riskin, joka todellakin kannatti. 10 000 euron lainalla rahoitetut festarit toivat parin tuhannen kävijän vahvuisen festarikansan Tampereen Tullinaukiolle – ja loppu on historiaa.

Ratinan alueelle siirtyneiden festareiden kasvu ei ole loppunut hetkeksikään, sillä viime vuonna Blockfest oheistapahtumineen teki uuden ennätyksensä 75 000 kävijällä.

Tsekkaa Blockfestin kartta alla ja tiedät, mihin suunnata tulevana viikonloppuna!

Pysy perillä tapahtumista 📱

Älä missaa viimeisimpiä Blockfest-päivityksiä, vaan seuraa JD Sportsia Instagramissa ja Facebookissa! Luvassa on lisää festariasuvinkkejä ja sneak peek -materiaalia – unohtamatta tuoreimpia päivityksiä Blockfestin aikana. It’s gonna be legendary 😎

 

Can’t wait??! Join the club! Get in the mood tsekkaamalla virallinen Blockfest 2019 playlist. Lataa myös Blockfest-appi AppStoresta tai Google Play -kaupasta ja tiedät, mille lavalle seuraavaksi suunnata! 💨

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Viihde | 16.9.2022

Nike 50 vuotta

Seuraava kirjoitus