jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 20.2.2021

Beyoncé x adidas: IVY PARK ‘ICY PARK’

Oletko koukussa IVY PARKiin? Odotuksesi on vihdoin palkittu, sillä adidas x IVY droppasi juuri uuden malliston nimeltään ICY PARK.

Uusi mallisto pitää sisällään lähestulkoon kaiken, mitä tarvitset katutyylisi luomiseen tai laskettelurinteeseen: treenitrikoita ja urheiluliivejä, huppareita, collegehousuja, bodyjä, ulkovaatteita sekä useita asusteita, kenkiä unohtamatta. Lue lisää alta!

adidas x IVY PARK ICY PARK

ICY PARK

Ulkoiluvaatteita, talvityylejä ja athleisure-muotia yhdistelevä uusin mallisto pitää sisällään urheilumuodin must-have-tuotteita. Malliston väripaletti sisältää valkoista, vaaleansinistä, ruskeaa ja rohkeaa violetinpunaista magentaa. Osassa tuotteista on myös katseet kääntävä heijastava ilme. ICY PARK -kampanjassa ovat mukana Beyoncé, Hailey Bieber, Gucci Mane, Kaash Paige, Akesha Murray ja Kyla Coleman.

adidas x IVY PARK

ICY PARK -mallistossa on kaikkea mitä voit tarvita laskettelurinteessä tai kaupungilla vietettäviin päiviin. Jokainen tuote on viimeistelty IVY PARK -brändäyksellä ja tutuilla adidas-yksityiskohdilla, kuten kolmiraidoilla ja Badge of Sport -logolla.

adidas x IVY PARK ICY PARK -mallistosta löytyy myös uusia sneakereitä, kuten valkoiset IVY PARK x Ultraboost- ja Super Sleek -mallit.

adidas x IVY PARK ICY PARK

adidas x IVY PARK ’ICY PARK’ -mallisto on myynnissä nyt, mutta ei kauaa! Shoppaa suosikkisi heti, sillä tätä et halua missata!

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus