jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Urheilu | 25.4.2019

Asikaisten bootcamp antaa tehoa treeniin

Bootcamp on loistava tapa kuntoilla ja nauttia samalla ulkoilmasta. Nyt on mahdollista päästä treenaamaan mestarin johdolla, sillä Asikaiset ovat lisänneet bootcampin palvelutarjontaansa. Amin Asikainen ja Nadia Ammouri starttaavat bootcampit kesäkuussa 2019.

Mikä bootcamp?

Yhdysvaltain armeijan harjoittelusta inspiraatiota hakeva bootcamp koostuu yleensä useista harjoituksista, jotka kehittävät lihaskuntoa ja kestävyyttä. Bootcamp on tavallaan yksilölaji, vaikka suoritukset tehdäänkin ryhmässä valmentajan johdolla.

Bootcamp on myös hyvä tapa laittaa oma keho koetukselle. Varsinainen treenaaminen tapahtuu toisaalla, mutta bootcampillä saa mahdollisuuden mitata treenin tuloksia, hakea inspiraatiota ja motivaatiota omaan treenaamiseen sekä haastaa itsensä ja kehonsa.

bootcamp rannalla

Nadia ja Amin vetävät bootcampit yhdessä

Amin Asikainen ja Nadia Ammouri työskentelevät kumpikin tahoillaan urheilun parissa: Nadia personal trainerina ja Amin entisen keskisarjan euroopanmestarin kokemuksella nyrkkeilyvalmentajana. Bootcamp lisättiin Asikaisten palveluihin, jotta Amin ja Nadia voisivat yhdistää voimansa ja ammattitaitonsa.

Kokemustakin parilta löytyy: Nadia on päässyt tutustumaan bootcamppiin koulutuksensa puolesta myös valmennettavana. Aminin koko nyrkkeilyura taas oli pelkkää bootcampiä: harjoittelu ennen ottelua tapahtui leirillä, yleensä ulkomailla.

Bootcamp Asikaisten tapaan

Asikaisten bootcamp on arvatenkin nyrkkeilypainotteinen, mutta sisältää myös lihaskuntotreeniä ja toiminnallisia harjoituksia, joilla saadaan koko kroppa tekemään töitä. Asikaiset sisällyttävät bootcampiin aina harjoittelua ulkona säästä riippumatta. Asikaisten bootcampillä keho ja mieli laitetaan likoon.

Asikaisten bootcampillä tehokas valmennus on taattu: Amin vetää nyrkkeilyosuuden ammattilaisuran tuomalla varmuudella, ja Nadia hoitaa lihaskunto- ja liikkuvuustreenit. Myös valmentaessaan Nadia ja Amin ovat hyvä tiimi ja vetävät yhtä köyttä.

asikaiset bootcamp

Kuvaaja: @nealeksandraphoto

Tavoitteena elämykseen tyytyväinen asiakas

Asikaisille tärkeintä on, että asiakas saa mahdollisimman paljon irti bootcampistä. Kuntoilijoiden tasosta riippuen harjoituksia pyritään tekemään monipuolisesti huomioiden myös yksilölliset tarpeet ja mahdolliset rajoitteet. Näin kaikentasoiset treenaajat hyötyvät bootcampistä.

Myös ryhmien koko pyritään pitämään pienenä, jotta aikaa riittää jokaiselle osallistujalle. Osallistujia mahtuu mukaan 20 kerralla.

Kuka voi osallistua bootcampille?

Bootcamp on elämys, jonka voi kokea kuka tahansa kuntoilusta innostunut. Bootcampit sopivat eritasoisille kuntoilijoille, sillä suurin osa harjoituksista tehdään yksilösuorituksena. Asikaisten bootcampille osallistumiseen ei vaadita aiempaa nyrkkeilykokemusta, vaan avoin ja reipas mieli riittää. Vaikka nyrkkeily ei olisikaan oma laji, ovat bootcampit kokemuksena rikastuttavia, ja niistä voi hakea motivaatiota ja inspiraatiota omaan harjoitteluun.

bootcamp renkaat

Varmista paikkasi Asikaisten bootcampillä

Asikaisten ensimmäinen bootcamp pidetään 8.6. Kirkkonummella, jonka jälkeen tapahtuma on tarkoitus järjestää kerran kuukaudessa. Heinäkuun bootcamp on myynnissä nyt!

Nadia ja Amin tekevät bootcampistä elämysmatkailua järjestämällä leirin Espanjassa. Leiri järjestetään lokakuussa, mutta mukaan voi ilmoittautua jo nyt.

JD:ltä vaatteet bootcampille!

Ennen bootcampille lähtöä, tarvitset tietysti asianmukaiset varusteet. JD:ltä löydät kaiken tarvitsemasi urheiluvaatteista kenkiin ja laukkuihin. Tsekkaa JD Sportsin laaja tarjonta ja lähde bootcampille tyrmäävän tyylikkäänä!

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus