jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 25.2.2019

Miesten treenivaatteet Benjamin Karmin tyyliin

Treenivaatteet luovat salityylin, edistävät liikkuvuutta ja parhaassa tapauksessa parantavat suorituskykyä. Treenivaatteiden valinta ja salityylin luominen eivät kuitenkaan ole itsestäänselvyyksiä. Yleensä lopulliseen tyyliin johtavat kokeilujen kautta löytyneet suosikkituotteet. Tässä postauksessa otamme käsittelyyn miesten treenivaatteet ja kuinka valita parhaat.

JD Sports pääsi kysymään asiantuntijalta, miten salityyli syntyy. Benjamin Karmi on Instagramissa vakaasti suosiotaan kasvattava fitness-vaikuttaja, joka treenaa tyylillä. Kysyimme Benjaminilta miten treenityyli syntyy, mitkä ominaisuudet ovat tärkeitä, kun valitsee treenivaatteita, ja mitä merkkejä hän suosii.

Mustat treenivaatteet

Tiukat treenihousut ja löysä hihaton tekevät Benjaminin tyylin

Salityyli ja treenivaatteet voivat olla tarkkaan mietitty juttu tai sattumalta, mieltymysten perusteella syntynyt kokonaisuus. Benjamin Karmin tapauksessa tyyli on tarkkaan harkittu, sillä ulkonäkö ja pukeutuminen ovat aina olleet lähellä hänen sydäntään.

Benjamin kuvailee omaa salityyliään rennoksi ja streetstylen inspiroimaksi. Hänen suosikkeihinsa kuuluvat löysät hihattomat paidat, tiukat verkkarit ja tyylikkäät sneakerit. Lämmitellessä hänellä on usein päällä paksu collegehuppari tai -paita, jotta lihakset lämpenisivät nopeammin ja loukkaantumisilta säästyttäisiin. Koska tyyli on Benjaminille tärkeä myös treenatessa, treenivaatteet ovat yleensä väreiltään yhteensopivia.

JD suosittelee:

benjamin karmi päällään Nike miesten treenivaatteet

Kopioi Benjaminin Nike-tyyli:

Miten valita treenivaatteet?

Treenivaatteita valitessa on hyvä kiinnittää huomiota ainakin seuraaviin seikkoihin:

Benjaminille tärkein kriteeri treenivaatteita valitessa on niiden sopivuus omaan tyyliin. Myös salivaatteiden yksilöllisyys painaa vaa’assa: Benjaminin treenivaatevalikoimaan kuuluu paljon tuotteita, joita ei ihan joka päivä näe. Lisäksi perusasioiden, kuten mukavuuden ja laadun on oltava kunnossa.

Treenivaatteet tulisi valita erikseen jokaiseen salitreeniin. Benjamin esimerkiksi välttää kireitä housuja jalkapäivänä ja suosii löysiä paitoja yläkroppaa treenatessa. Erityisesti hihattomat paidat ovat Benjaminin suosiossa, sillä hihattoman mallin ansiosta on mahdollista nähdä, kuinka lihakset tekevät töitä treenin aikana.

JD suosittelee:

Suosikkitreenivaatemerkit

Treenivaatemerkkejä on monia ja monelle treenaajalle muutamista muodostuu suosikkeja laadun, istuvuuden ja ulkonäön perusteella. Benjamin esimerkiksi suosii Nikeä, jonka monipuolisesta valikoimasta löytyy vaatteita moneen makuun. Erityisesti tuotteiden istuvuus on vaikuttanut merkkien Benjaminin suosioon pääsemiseen.

Treenikengät ovat vielä asia erikseen: niiden on oltava ennen kaikkea tukevat ja pitävät, jotta treenaaminen sujuisi vaivattomasti ja loukkaantumisilta vältytään. adidaksen treenikengät kuuluvat Benjaminin suosikkeihin.

JD suosittelee:

treenivaatteet Nike

Mikä motivoi treenaamaan?

Treenivaatteet lisäävät monen treenaajan motivaatiota: kun varusteet on päivitetty, treenikin sujuu mukavammin. Suurin motivaation lähde näyttää kuitenkin olevan treenamisella aikaan saadut muutokset kehossa. Muutokset eivät tietenkään näy heti, ja siksi aloittaminen saattaa olla hankalaa. Treenivaatteet saattavat boostata myös aloittelijan motivaatiota, sillä niiden hankkiminen on ensimmäinen askel salitreeniä kohti!

Myös Benjaminin suurin motivaation lähde on treenaamisen tuloksena muuttuva keho ja ulkopuolisilta saadut kehut muuttuneesta ulkonäöstä. Myös muut fitness-vaikuttajat motivoivat Benjaminia treenaamaan kuva- ja videomateriaaleillaan. Benjamin pyrkii myös motivoimaan muita, sillä hänkin tietää aloittamisen olevan vaikeinta.

Suosikkitreenibiisi auttaa jaksamaan

Monelle myös musiikki on olennainen osa treeniä, ja siitä haetaan motivaatiota. Benjamin treenaa parhaiten Macklemoren Willy Wonkan tahtiin. Hänen treenimusiikkiinsa kuuluvat elektroninen musiikki sekä house- ja hiphop-genret, sillä niistä saa energiaa ja asennetta treeniin. Jos tuntuu, että voimat loppuvat, lempimusiikki voi auttaa jaksamaan viimeiset sarjat antamalla lisäboostin.

Miesten treenivaatteet JD:ltä!

Me JD:llä huolehdimme siitä, että treenivaatevarastosi pysyy ajan tasalla. Pääset tarkastelemaan tarjontaamme tekstin linkkien kautta, ja koko miesten treenivaatemalliston näet täältä!

Blogin kuvat on ottanut Jan-Patrik.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus