jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Sneakerit | 13.2.2020

Jo 50 vuotta: adidas Originals Superstar

Ensimmäisen kerran 70-luvulla ilmestynyt klassikko adidas Originals Superstar juhlii 50-vuotista historiaansa! Alun perin pelikentille tarkoitettu malli on kulkenut tien aina urheilukengästä hip hop -ikoniksi ja hip hop -ikonista katutyylin kulmakiveksi.

Ylpeämpänä kuin koskaan aiemmin, adidas nostaa juhlavuoden kunniaksi jalustalle kulttuurin eturintamassa vaikuttavan klassikkomallin. Check. It. Out.

adidaksen kenkiä

Kentän ulkopuolella

Superstar on kenkämalli, joka on aina ollut kulttuurin ytimessä. Se on kulkenut kentiltä kaduille lukuisten artistien ja muiden lahjakkuuksien jalassa jo vuosikymmeniä. 

Kengän ovat omaksuneet keulakuvakseen monen joukkueet ja ryhmät, maailmanlaajuisesti. Sen imago on kehittynyt jatkuvasti vuosien varrella, uusien fanijoukkojen ottaessa sen käyttöönsä – kentällä sekä kentän ulkopuolella.

adidaksen tuotteita

Superstar on ollut mukana viemässä katukulttuuria eteenpäin, lukemattomien artistien, suunnittelijoiden, koripalloilijoiden ja muusikoiden vannoessa sen nimeen. 80-luvun koripalloilijoiden piireissä suosittu malli löysi tiensä hip hop -tähtien jalkoihin ja sieltä nuorisokulttuurin kulmakiveksi, yhdistäen urheilun ja hip hopin.

Muutos on joukkuelaji

Innovoiden suorituskykyteknologian saralla, Superstar omaksuttiin go-to-malliksi koripallonpelaajien keskuudessa jo varhain. Se onkin ollut mukana muokkaamassa koripallokenkädesignia, tuoden peliin uusia ulottuvuuksia. 

adidas-kenkiä

Kumisen varvassuojan, simpukkamaisen muotoilun ja kestävän nahkapäällisen yhdistelmä oli aikoinaan omiaan vakuuttamaan koripallokansan, ja kangaspäällysteiset koripallokengät saivat väistää uuden klassikon tieltä.

Coppaa pari

Oletko uusi fani tai haluatko täydentää Superstar-kokoelmaasi vielä yhdellä parilla? Tsekkaa nyt JD:n uutuusvärit ja -kuosit miehille sekä naisille.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus