jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Sneakerit | 3.2.2023

adidas Originals Response CL – näin stailaat

Vuosi vaihtui, mutta me olemme edelleen koukussa retroon. Kuulit oikein, retrotyyli on yhä edelleen muodissa – ja se ei meitä haittaa.

adidas Originals jatkoi uuteen vuoteen vintagetunnelmissa julkaisemalla uusia raikkaita värimalleja Response CL -sneakereistä. Tämän kauden mukavat must-have-sneakerit on viimeistelty taatulla kolmiraitatyylillä ja retrohenkisillä yksityiskohdilla.

 

Haluatko kuulla, kuinka stailaat oman kenkäparisi? Jatka lukemista ja me kerromme.

Response CL
valkoinen adidas Originals Response CL

Tyyli-inspiraatiota sinulle ✨

Lyöttäydyimme yhteen mallimimmi Taran (@xtaramartin) kanssa, ja näytämme millä eri tavoilla voit stailata omat sneakerisi!

 

Response CL -mallista on saatavilla valikoima monipuolisia värejä, joten voit yhdistää ne lähes mihin asuun tahansa. Nämä sneakerit ovat luottokenkäsi, pukeuduitpa sitten lempifarkkuihisi tai rentoihin leggingseihin.

 

Ensimmäisessä asussa Tara kääntää katseet sneakereihin yhdistämällä ne neutraalin sävyiseen hupparin ja collegehousujen komboon. Luonnonvalkoinen asukokonaisuus takaa mukavan olon, mutta antaa sneakereille niiden ansaitseman huomion.

 

Seuraava asu on sinua varten, jos tykkäät pukeutua värikkäästi. Yksinoikeudella JD:ltä saatavat vihreät collegehousut ja -paita ovat täydellinen yhdistelmä valkoisiin Response CL -sneakereihin.

Vihreä asukokonaisuus
Neutraali asukokonaisuus

Jatketaan vielä mukavalla linjalla, nimittäin Response CL -malli sopii yhdistettäväksi myös leggingseihin! Taran varsity-henkiseen asuun kuuluu leggingsien lisäksi valkoiset sukat. White Tint -värimalli mätsää täydellisesti väljään collegepaitaan.

 

Collegehousut? Check. Leggingsit? Ehdottomasti. Mutta entä sitten cargohousut? adidaksen uutuus sopii yhdistettäväksi niihin kaikkiin. Rakastamme tätä retrohenkistä asukokonaisuutta, joka syntyy leveistä cargohousuista ja sporttisesta varsity-takista.

leggingsit ja adidas Originals Response CL
cargohousut ja varsity-takki

Oletko valmis stailaamaan kenkäparin omalla tyylilläsi? Shoppaile adidas Originals Response CL -sneakerit nyt täältä. 🤍

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus