jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 26.6.2019

Festaritrendiopas: Ruisrock

Vuoden odotetuin aika – festarikausi – on startannut. Seuraavaksi valmistaudutaan kolmipäiväiseen Ruisrockiin. Alunperin rockfestivaalina alkunsa saanut Ruisrock on nykyisin tunnettu myös pop-, dance- ja hip hop -festivaalina. Turun Ruissalossa järjestettävä festivaali ottaa tänä kesänä festarikansan vastaan 5-7. heinäkuuta. Esiintyjälistan suurimpiin nimiin kuuluvat Travis Scott, Ellie Goulding ja J Balvin. Suomalaisista artisteista kärkiesiintyjiä ovat muun muassa JVG ja Alma.

Ruisrock, tai tunnetummin Ruissi, on suomen vanhin ja Pinkpopin jälkeen Euroopan toiseksi vanhin rockfestivaali. Se järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1970. Jo vuonna 1971 Ruisrockin kävijämäärä oli huikea, sillä festareista saapui nauttimaan noin 100 000 fania. Suosiolle ei näy loppua – vuodesta 2017 lähtien festari on vetänyt puoleensa 105 000 fiilistelijää jokaisella kerralla.

Festarit eivät tietenkään ole mitään ilman tarkkaan mietittyä asukokonaisuutta. Tänä vuonna Ruississa nähdään neonvärejä, pastellisävyjä, retroa sekä printtejä. Mitä tyyliä sinä edustat?

Kerää katseet neonväreissä

Jos haluat tulla huomatuksi, luota neonväreihin. Neonsävyt toimivat parhaiten väripilkkuna mustavalkoisen asun kanssa. Jos olet rohkea, pukeudu päästä varpaisiin samaan sävyyn – there’s never enough neon!

 
Yhdistä kesän kolme kuuminta trendiä kuten @livmay_, joka pukee neonpinkin vyölaukun samansävyisten pyöräilyshortsien kanssa. @rosebellelife kantaa yhden kesän kuumimmista tuotemerkeistä, Criminal damagen, neonkeltaista asua ylpeydellä. Retroa huokuvat aurinkolasit kruunaavat katseenvangitsevan tyylin.

It’s all about pastels

Jos haet yltiökesäistä lookia, pastellisävyt ovat vastauksesi. Kokeile päästä varpaisiin lilaa asua tai romanttista batiikkiprinttiä, jossa yhdistyvät kaksi eri pastellisävyä. It’s all love!

 
Pastellivärit eivät ole vain tyttöjen yksinoikeus! Ottakaa mallia miehet, @brandonzigo näyttää miten.
@juttavanilla luottaa pastellinsävyisen bucket-hatun ja cropatun topin yhdistelmään. Kokonaisuuden kruunaavat platform-sneakerit.

Ready, set, RETRO!

Näyttävät logot, pelkistetyt väriyhdistelmät ja leikkaukset – retro on tullut jäädäkseen. Kuumimmat retromerkit Fila ja Ellesse ovat kovaa huutoa festareilla tänä kesänä.

 
Tee lähtemätön vaikutus yhdistämällä Fila-lippis samansävyiseen uikkariin ja viimeistele farkulla kuten @rosieawilliams. @ellesse Tyylivinkki: Pitkä, boyfriend-mallinen t-paita käy mekosta, ja on kesän vaivattomin ja trendikkäin asuvalinta!

Eläinkuosista havaijipaitoihin

Printit yleistyvät festarikansan, etenkin miesten, päällä. So, what’s hot? Everything! Kun on kyse printeistä, kaikki on sallittua tänä kesänä – aina etnisistä kuvioinneista tuttuun kukkakuosiin.

 
@SikSilk näyttää että, printeillä ei voi mennä harhaan. Valitse asu barokkityylisellä printillä tai kaikkien rakastama kesäklassikko – haivaijipaita.

JD tarjoaa lisäinspiraatiota katseenkestävään festarilookiin, jos et löytänyt sitä vielä ylempää.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus