jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 11.9.2018

MIKÄ ON JD SPORTS?

Vastikään Suomeen rantautunut JD Sports on lyhyessä ajassa saavuttanut suomalaisten keskuudessa suuren suosion, mutta yrityksenä JD herättää vielä kysymyksiä. Mikä on JD ja mistä se on kotoisin? Mitä tuotteita yritys tarjoaa? Onko JD Sports urheiluliike? Jatka lukemista ja saat tietää enemmän itseään sneakereiden kiistattomaksi kingiksi tituleeraavasta JD Sportsista.

JD Sports on urheilullisten muotituotteiden johtava jälleenmyyjä, joka tarjoaa vaatteita, asusteita ja kenkiä tunnetuimmilta tuotemerkeiltä kuten adidakselta, Nikelta, Filalta, PUMAlta ja Vansilta. Voit spotata JD:n valikoimasta myös yrityksen omia tuotemerkkejä, joihin kuuluvat esimerkiksi McKenzie, Pink Soda Sport, Supply & Demand ja Duffer of St George. Eikä tässä vielä kaikki; JD:n yhteistyökumppanit tarjoavat toinen toistaan upeampia eksklusiivisia värejä niin vaatteisiin kuin kenkiin. Tsekkaa esimerkiksi muoti-ikoni Kylie Jennerin päällä spotatut  adidas Originals Falcon -sneakerit!

JD exclusive navy colourway
Air Max 270 heel unit

JD Sports ei suotta kutsu itseään sneakereiden kiistattomaksi kingiksi, sillä JD:n kenkävalikoima on katettu ajantasaisilla sneakereilla niin urheiluun kuin vapaa-ajalle. Vans Old Skool, Converse All Star, Vapormax, Free Run, Fila Disruptor…  Street Style, Sports Style, Chunky Style — JD Sports tarjoaa sneakerit tilanteeseen kuin tilanteeseen!

JD Sportsin historia juontaa kultaiselle 80-luvulle Englantiin. Ensimmäinen JD Sports -liike avattiin 1981 Suur-Manchesterin kaupungissa Buryssa. (Kyseinen liike sijaitsee muuten siellä edelleen!) Vuonna 1983 yhtiön perustaja John David avasi toisen myymälänsä Arndaleen, Manchesteriin ja reilu kymmenen vuotta tämän jälkeen myymälöitä oli avattu jo 56 koko Isossa-Britanniassa. Vuoden 2002 jälkeen JD Sportsin kasvutarina otti suuren harppauksen eteenpäin, kun JD Sports osti 200 myymälää First Sportilta. Sittemmin yritys on avannut useita uusia liikkeitä ja tehnyt lukuisia yritysostoja, joiden myötä JD Sports on levinnyt yhä laajemmalle Eurooppaan sekä Aasiaan. Tällä hetkellä JD Sports omistaa yli 1400 myymälää ja loppua ei näy, sillä yritys tekee kaikkensa ollakseen alansa paras toimija. Aika siistiä, vai mitä?

JD exclusive navy colourway

 

Vaikka JD Sports nimensä mukaisesti myy urheiluvaatteita ja asusteita, tarjoaa se myös lukuisia mahtavia asukokonaisuuksia rentoon vapaa-aikaan. JD Sports seuraa aktiivisesti trendejä ja huolehtii siitä, että valikoimasta löytyy juuri niitä tuotteita, mitä muotitietoinen asiakas etsii. JD:n Instagram- ja Facebook-tileillä asiakkaat voivat löytää inspiraatiota pukeutumiseen ja vinkkejä tuoreimpiin  tuotedroppeihin. Verkka-asut, chunky sneakerit ja vyölaukut ovat vain esimerkkejä siitä, mitä JD voi sinulle tarjota.

Tsekkaa rohkeasti kattava tuotevalikoimamme täältä ja seuraa sometilejämme Instagramissa ja Facebookissa. JD ei ainoastaan myy muotituotteita vaan elää kokonaisvaltaisesti kanssasi tuoreimpien trendien parissa luoden inspiraatiota, herättäen tunteita ja jakaen informaatiota siitä mikä juuri nyt on in.  

JD exclusive navy colourway
Air Max 270 heel unit

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus