jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 4.8.2021

Back to School: mätsäävät reput ja sneakerit

Vaihtelu virkistää, ja helteisen kesän jälkeen on kiva palata takaisin koulunpenkille. Olitpa sitten juuri aloittamassa opintosi tai viimeistelemässä tutkintoasi viimeisenä kouluvuotena, mitä olisikaan kesäkaduilta koulumaailmaan siirtyminen ilman asiaankuuluvaa varustusta ja tyyliä päästä varpaisiin? Reppu ja rennon trendikkäät sneakerit tai tennarit viimeistelevät lookin kuin lookin – trenditietoinen valitsee mätsäävän yhdistelmän. Jatka lukemista ja inspiroidu JD:n suosikkiyhdistelmistä!

Väripilkkuna

Haluatko tulla huomatuksi reppuvalinnallasi tai tuoda muuten maanläheiseen asukokonaisuuteen hieman väriä? Jordanin punaisella tehostettu reppu varmistaa, että kiinnität katseet. Yhdistä asuun luottomalli Nike Air Force 1 mätsäävässä sävyssä tai piristä asua FILAn FX-100-sneakereillä.

 

Puuterinsävyjä

Herschel Supply Co:n puuterinsävyinen reppu tai Niken maaliroiskein koristeltu vaaleanpunainen unelma viimeistelee tyylin suloisesti yhdessä platform-pohjaisten Converse All Star Lift X2 Hi -tennarien kanssa. Pää pilvissä, jalat maassa!

 

Pinkki unelma

Jordanin reppu sopii jokaiselle vaaleanpunaista rakastavalle prinsessalle sekä prinssille, ja adidaksen pirteän pinkki reppu piristää asun kuin asun. Söpön back to school -lookin kruunaavat FILAn sporttiset Energy Strike 5 -treenikengät, jotka jalassa saat askeleeseen potkua, niin että koulupäivä taittuu kuin huomaamatta.

 

Sulaudu asfalttiviidakkoon

Yhdistele rohkeasti värejä ja printtejä – Herschel Supply Co:n maastokuvioinen reppu tai Niken printtikuosinen reppu yhdistettynä kamelinruskeisiin Vans Old Skool -tennareihin on syksyn rennoin yhdistelmä.

 

Urheilullisen valinta

Under Armourin säänkestävä reppu hohtaa pimeässä ja sopii sporttiseen tyyliin, ja koripallofani kruunaa asunsa Jordanin tyylikkäällä mustalla repulla. Yhdistä hopeanväriseen Nike Air Huarache -kenkämalliin ja luo futuristinen look koulun alkuun.

 

Toivomme, että sait tästä back to school -inspiraatiota koulun alkuun. Suuntaa siis reppu– ja sneaker-ostoksille verkkokaupaamme ja tutustu valikoimaan kokonaisuudessaan.

Tarvitsetko sittenkin apua sen oikean repun valinnassa? Konsultoi JD:n reppuopasta ja löydä uusi suosikkireppusi!

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus