jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 5.6.2020

GUESS x J Balvin

Kaipaatko väriä kesän asuihisi? Siinä tapauksessa meillä on hyviä uutisia. J Balvin on yhdistänyt voimansa GUESSin kanssa ja luonut yhteistyössä jo toisen kapselimalliston, jonka uusimmat lookit droppasivat juuri JD:lle!

Mallisto on saanut vaikutteensa kolumbialaisen laulajan ja räppärin kotikaupungista, Medellinistä, sekä hänen viidennestä, maaliskuussa julkaistusta ‘Colores’-sooloalbumistaan. Löydät mallistosta kesän must-have-tuotteita rohkeissa, katseet kääntävissä väreissä.

Oletko odottanut mallistoa jo helmikuusta asti, kun GUESS vihjasi tulevasta? Lue lisää alta ja saat selville, kuinka pääset shoppailemaan mallistoa!

GUESS x J Balvin

GUESSin ja J Balvinin yhteistyömallisto

Ei ole ensimmäinen kerta, kun J Balvin ja muut tunnetut nimet yhdistävät voimansa – hän on aikaisemmin työskennellyt esimerkiksi Justin Bieberin, JLo:n ja monien muiden kanssa. Ei ole myöskään ensimmäinen kerta, kun hän ja GUESS julkaisevat malliston yhdessä. Balvin lyöttäytyi brändin kanssa yhteen ensimmäisen kerran viime keväänä, kun ‘Vibras’-mallisto julkaistiin. Ensimmäinen mallisto sai suuren suosion, joten he päättivät jatkaa yhteistyötä vuonna 2020 toisella mallistolla.

Tuorein mallisto sisältää kaikkea, mitä rentoon menoon voi kaivata: t-paitoja, shortseja, huppareita ja muita huolettomia vaatteita. Malliston väripaletti on saanut vaikutteensa Balvinin kolumbialaisen kotikaupungin, Medellinin, värikkäistä kaduista kaupungista, josta hänen menestyksekäs uransa sai myös alkunsa.

GUESS x J Balvin mallisto

Shoppaile ‘Colores’-mallistoa

Pidätkö näkemästäsi? Jos haluat copata yhteistyömalliston tuotteita, tsekkaa JD:llä saatava GUESS x J Balvin -mallisto täältä.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus