jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 29.6.2020

Uutta: Converse Tie Dye -mallisto

Batiikkivärjätyt kuosit ovat nyt kaikkialla, sillä tie-dye on kauden trendi numero yksi. Me JD:llä emme valita – päin vastoin!

Tämän kesän muodissa leikitään kuoseilla ja väreillä. Suosikkimerkki toisensa perään lanseeraa malliston toinen toistaan rohkeampia väri- ja kuvioyhdistelmiä. Converse ei tuota pettymystä Tie Dye -mallistollaan. Nämä viedään käsistä!

Halusitpa maustaa simppeliä asua värikkäällä yksityiskohdalla tai pukeutua batiikkikuosiin päästä varpaisiin, tästä mallistosta löydät etsimäsi.

Alun perin 60-luvulta tuleva batiikkivärjäys maustaa asun kuin asun ripauksella retroa, lisäten samalla väriä muuten maanläheiseen lookiin. Etkö saa batiikista tarpeeksesi? Viimeistele asusi mätsäävillä kengillä!

Kurkistetaan siis, miltä mallisto näyttää

Miehille

Uusinta uutta! Conversen matala- sekä korkeavartisista tennareista koostuva miesten tie dye -mallisto kruunaa kesälookin. Miesten malliston kengät tulevat maanläheisissä mustan ja laivastonsinisen sävyissä.

Loihdi yltiötrendikäs looks yhdistämällä tennarit kokovalkoiseen asuun.  Converse on kesän ykkösvalinta! Tennarit täydentävät asun kuin asun, oli valinta sitten farkut, shortsit tai collegehousut. Sun’s out? Converse out.

Naisille

Onko mitään parempaa kuin batiikkivärjätty Converse-pari? Kaikki kolme värisävyä saatavissa vain JD:ltä! Tuplasti retroa? Kyllä, kiitos! Paksu, nostalginen platform-pohja täydentää tyylin.

Valitse laivastonsinisen ja värikkäiden vaihtoehtojen joukosta. Mihin yhdistää batiikkivärjätyt kengät? Helpompaa kuin luulet – tee kengistä asun väripilkku ja keskipiste yhdiställä farkkuhin ja kasuaaliin yläosaan tai pukeudu batiikkiin päästä varpaisiin. 

Etkö saanut vielä tarpeeksesi? Tutustu mallistoon kokonaisuudessaan sivuillamme.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus