jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 20.8.2021

Oletko valmis Rodeoon? Uusi IVY PARK -mallisto on täällä

Legendaarinen artisti Beyoncé on lyöttäytynyt yhteen adidaksen kanssa taas kerran – uusin IVY PARK -mallisto on täällä. Tämä on ikonisen parivaljakon neljäs yhteistyö, ja tällä kertaa malliston nimi on RODEO.

Aiemmat adidas x IVY PARK -mallistot ovat olleet menestyksiä. Hype tämän tuotejulkaisun ympärillä vain kasvaa. Ole siis nopea ennen kuin mallisto viedään käsistä!

adidas x IVY PARK 'RODEO'

Rodeo yhdistelee vanhaa ja uutta

Beyoncé ja adidas ovat koetelleet rajoja jo vuodesta 2019, pistäen uuteen uskoon käsityksen siitä, miltä amerikkalainen urheilutyyli näyttää.

Naisten ko’oissa saapuva RODEO-mallisto saa inspiraationsa amerikkalaisten tummaihoisten cowgirlien ja cowboyiden ikonisesta rodeotyylistä. Alkuperäinen tyyli saa päivityksen, kun RODEO yhdistelee taidokkaasti klassista katutyyliä, sporttisuutta ja villin lännen inspiroimia elementtejä.

IVY PARK RODEO

Kaikki koot ovat tervetulleita

Mallisto tarjoaa jokaiselle jotain. IVY PARK RODEO -malliston kokovalikoima on monipuolinen – aina koosta XS koon XXXXL. Mallisto on suunniteltu kaikki muodot ja koot mielessä pitäen. Valitse väljä oloasu tai tiukka urheilukerrasto. Jotkin malliston tuotteista käyttävät adidaksen UNITEFIT-kokotaulukkoa, sukupuolineutraalia systeemiä, josta löydät kokoja kaikenlaisille kehoille.

adidas x IVY PARK

Länkkärityyli saa päivityksen nykyaikaan

IVY PARK RODEO -mallisto koostuu yhdistelmästä vaatteita, kenkiä ja asusteita, jotka löydät nyt JD:ltä. Klassisen Americana apparel -tyylin inspiroima, villin lännen RODEO päivittää gowgirl- ja gowboy-tyylin ajan tasalle.

Pukeudu päästä varpaisiin denimiin IVY PARK x adidas -farkkuverryttelytakissa, farkkubodyssa ja leveälahkeisissa nappifarkuissa. Tummasta indigonsinisestä farkkukankaasta valmistettu takki on koristeltu IVY-printillä ja siinä on napeilla cropattava helma – kaksi tyyliä yhdessä. Housut yhdistelevät 90-luvun tyyliä cowboy-kulttuuriin superleveillä lahkeillaan ja polvien painonapeilla, joiden avulla muutat housujen ulkonäköä itsellesi sopivaksi.

Mallisto pitää sisällään myös IVY PARK -tyyliin sopivia urheiluvaatteita, joissa voit treenata kohti tavoitteitasi tai ottaa rennosti. Urheiluliivit ja ihoa myötäilevät trikoot löytyvät mallistosta Ambient Blush – ja Glory Blue -väreissä.

IVY PARK

Sporttisia vaatekaapin kulmakiviä

Päivitä vapaa-ajan tyylisi malliston athleisure-tyyliin sopivilla tuotteilla, kuten cropatuilla collegepaidoilla, väljillä collegehousuilla ja mukavilla shortseilla. Luo Glory Blue -, Purple Glow – ja Ambient Blush -värisävyissä saatavista tuotteista joko yksivärinen kokonaisuus tai yhdistele värejä oman maun mukaan.

Viimeistele oma RODEO-lookisi Americana-tyylistä inspiroituneilla asusteilla, kuten bandanalla, tai valitse tyyliisi sopivat vyölaukut ja bucket-hatut. Mallistossa on mukana myös kaksi ainutlaatuista kenkämallia – Night Marine -värisävyssä droppaava adidas x IVY PARK Ultraboost OG sekä Core White / Glory Blue -värimallissa droppaava Super Sleek Chunky lisäävät ysäriviboja asuusi.

Coppaa nyt!

Inspiroiduitko? Shoppaa adidas x IVY PARK RODEO -mallistoa nyt JD:llä!

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus