jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 13.5.2020

Uutta JD:llä – Juicy Couture

Mimmit, me hemmotellaan TEITÄ. Lopeta, mitä ikinä olitkin tekemässä, sillä Juicy Couturen uusin mallisto saapui juuri JD:lle!

Mitä tulee mieleesi, kun kuulet sanat ‘Juicy Couture’? Velouriset urheiluasut? Hämmästyttävät verryttelyhousut? Niin meillekin. Ja arvaa mitä, Juicy Couture sukelsi arkistojen syövereihin ja päivitti joitain brändin ikonisimmista 90- ja 00-luvun lookeista. Lue lisää alta!

Vuodesta 1995 tähän päivään

Juicy Couture, joka aloitti 25 vuotta sitten, on nähnyt joitain ikonisimmista hetkistä kahden viimeisen vuosikymmenen aikana. 90-luvun mimmit ovat bonganneet Juicy Couturen lookeja tv-sarjoista, kuten Frendit ja Mean Girls I’m not a regular mom, I’m a cool mom!

Brändin vaatteissa on nähty niin Paris Hilton, JLO, Rihanna kuin Kylie Jennerkin, joten nyt on sinunkin aika pukeutua Juicy Couturen vaatteisiin.

Juicy Couture asut

Juicy Couture JD:llä

Los Angelesista kotoisin olevan Juicy Couturen uusin mallisto on täynnä brändille tuttua asennetta ja draamaa. Ja kuten aina, mukana on myös ripaus glamouria.

Mallisto julkaistiin täydelliseen aikaan, nyt kun elämme oloasuissamme. Onkin siis täydellinen aika päivittää sohvan luottovaatteesi. Löydät mallistosta pyöräilyshortseja, collegehousuja, verryttelypaitoja, t-paitoja ja paljon muuta kaikki unenomaisissa, kevääseen ja kesään täydellisissä sävyissä.

Juicy Couture asut

Shoppaile nyt Juicy Couturen mallistosta! Ja näytä meille kuinka stailaat tuotteet #MinunJD.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus