jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Lifestyle | 17.2.2021

Parhaat treenibiisit vuodelle 2021

Kaikki tietävät, että vuosi alkaa parhaiten urheillen. Mikä kruunaisikaan hyvän treenin paremmin kuin tarttuva taustabiisi? JD kokosi alle vuoden alun parhaat treenibiisit, joiden tahdissa treenisessio taittuu kuin itsestään.

1. Physical – Dua Lipa

Dua Lipan kappaleessa ‘Physical’ on kohtalokas tunnelma. Mukaansatempaava biisi tuo treeniin kuin treeniin lisäenergiaa. Asteittain kiihtyvä biitti ja menevä kertosäe ovat omiaan vauhdittamaan spinning-tuntia tai juoksulenkkiä tai pitämään tempoa yllä bootcamp-session aikana.

 

2. Love on Me – Galantis, Hook N Sling

Galatiksen ja Hook N Slingin ‘Love on Me’ tuo tunnelman katosta lattiaan. Kuuntele biisiä aamutreenin tai -lenkin lomassa ja pidä fiilis korkealla vielä pitkälle päivään. Sopii myös taustamusiikiksi vapaaseen liikkeeseen tai spontaaniin tanssisessioon! 

3. Good vibes – HRVY, Matoma

Tämän hyväntuulisempaa biisiä saa hakea! HRVYn ja Matoman ‘Good Vibes’ piristää päivää ja on täydellinen esimerkiksi lenkkibiisiksi. Rento biitti ja huolettomat lyriikat tuovat askeleeseen potkua ja saavat kilometrit taittumaan huomaamatta. Tarvitset vain kolme olennaisinta: juoksukengät, kuulokkeet ja – mikä tärkeintä – hyvän fiiliksen.

4. Páme Páme – Evangelia

Tuo treeniisi aitoa kreikkalaista tunnelmaa Evangelian kappaleesta ‘Páme Páme’. Biisi on täydellinen lajiin, jossa toistetaan samaa liikettä useita kertoja, kuten BodyPump, pilates tai salitreeni. Nopeatempoinen, mutta rento biisi sopii myös joukkuelajiin, kuten esimerkiksi taustamusiikiksi leikkimieliseen rantalentopalloturnaukseen.

5. Dynamite – BTS

Rankka treeni, joka saa hien pintaan? Ei ainakaan tämän biisin tahtiin! BTSn letkeä ‘Dynamite’ nostattaa tunnelmaa parhaiten rennon treenin, kuten kävelylenkin tai kevyen salitreenin, aikana. Nyt on aika ottaa rennosti!

 

 

 

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus