jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Lifestyle | 26.8.2020

Back to School: uusi vuosi, uusi reppu 

Uusi vuosi, uusi reppu, eikö? Kannoitpa repussasi kasaa kirjoja, läppäriä tai välipaloja, on tärkeää löytää hyvä reppu tavaroillesi. Haluatko, että reppusi myös näyttää hyvälle? We’ve got you covered! JD:n valikoimasta löydät suurimpien brändien hienoimmat reput! 🎒

Meidän suosikit

Valikoimassamme on paljon cooleja reppuja. Halusimme auttaa sopivan repun löytämisessä, joten valitsimme joukosta joitain suosikkejamme.

Niken Just Do It -minireppu on kompaktin kokoinen, mutta siinä on silti sopivasti tilaa tärkeimmille tavaroille. Reppu on juuri sopiva sellaisiin päiviin, kun sinun ei tarvitse ottaa mukaan isompia tavaroita. Jos tarvitset enemmän tilaa esimerkiksi läppärille, tsekkaa The North Facen Rodey-reppu. Tämä reppu sopii niin kouluun, kaupungille kuin metsäretkillekin.

Etsitkö joka säähän sopivaa, kestävämpää reppua? Under Armourin Storm Hustle -reppu on valmistettu vettä hylkivästä materiaalista, joten se pitää tavarasi turvassa ja kuivana. Yksi suosikeistamme on myös Niken Elemental-reppu. Repun mukana tulee siihen mätsäävä penaali – reppu on siis täydellinen valinta uuteen kouluvuoteen. Niken reppua on saatavana useissa eri väreissä, joten löydät varmasti oman suosikkisi!

Jos etsit vieläkin persoonallisempaa reppua, tsekkaa vielä nämä viimeiset suosikkimme! adidas Originalsin Classic-reppu on saanut ylleen katu-uskottavan vihreän maastokuosin. Reppu on vettä hylkivä, ja siinä on tasku edessä pienempiä tavaroita varten. Niken Heritage-reppua piristää leopardikuvioinen etutasku. Repussa kuljetat kirjat ja pikkupurtavat mukanasi tyylillä. Rentoon tyyliin sopii Vansin Check-reppu, brändin ikonisessa checkerboard-kuosissa. Tämä reppu sopii niin koulupäiviin kuin rullalaudan päällä vietettyihin viikonloppuihin!

Löydä täydellinen reppusi

Repun tulee olla sinun tarpeisiisi sopiva, mahduttaa sisäänsä kaikki tarvitsemasi tavarat ja olla mukava selässä. Toivottavasti sait tästä jutusta inspiraatiota ja apua oikean repun löytämiseen.

JD:n valikoimasta löydät näiden brändien lisäksi laajan valikoiman muitakin reppuja suosituilta merkeiltä, kuten Jordan, Champion, PUMA ja Emporio Armani EA7. Tutustu reppuvalikoimaamme täällä ja tilaa suosikkisi kotiin! 🎒

Jos haluat ostaa myös uuden asun koulun alkuun, tsekkaa valikoimamme lapsille, miehille ja naisille täältä

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus