jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Lifestyle | 11.2.2020

6 ideaa, mitä tehdä treffeillä – ja niille sopivat sneakerit!

Mietitkö vieläkin, mitä tehdä treffeillä, kun ystävänpäivän tärskyt mielitietyn kanssa lähenevät? 💘 Worry no more! JD listasi ideat ystävänpäivän treffeille. Jos kaksinkeskeiset treffit jännittävät liikaa, sovi tuplatreffit kaverisi kanssa. 💘💘 Ja jotta voisit tehdä parhaan vaikutuksen deittikumppaniisi jo heti ensi silmäyksellä, valitsimme kaikille treffeille niihin sopivimmat sneakerit! 👟🔥

 

Kävelylle

Menkää rauhalliselle kävelylle luontoon. Luonto rauhoittaa ja kävellessä jutteleminen on helpompaa ja rennompaa. Välillä voitte myös ihailla rauhassa maisemia! Muistakaa pakata mukaan voileivät ja termospullollinen lämmintä kaakaota tai kahvia, jotka voitte pysähtyä nauttimaan sopivassa paikassa. 

Astele pehmein askelin treffeillä jalassasi New Balance 574 tai Nike Free x Metcon 2.

 

Museoon

Vaikka ette olisi museoihmisiä, museokäynti voi olla piristävä treffikokemus. Taideteoksia kierrellessä voitte tutustua toisiinne ja jos juttu uhkaa tyrehtyä, taideteoksista saa keksittyä helposti uusia puheenaiheita.

Museoon sopivat näyttävät jalkineet, kuten adidas Originals Yung 96 Chasm Trail tai Nike Air Max 270 React.

 

Kokatkaa yhdessä

Tie sydämeen käy vatsan kautta! Valmistakaa yhdessä useamman ruokalajin illallinen. Aika kuluu kuin huomaamatta ruokaa laittaessa ja samalla säästätte rahaa, kun ette mene ravintolaan. Lisäksi pääsette lopuksi nauttimaan ja arvioimaan tuotoksenne! 

Varustaudu kokkailuhetkiin yksinkertaisen tyylikkäillä adidas Originals Stan Smith – tai adidas Originals Continental 80 -sneakereillä.

 

Kokeilkaa uutta lajia yhdessä

Treffeillä on hyvä tilaisuus kokeilla asioita, joita et ole ennen tehnyt! Menkää treffeillä testaamaan yhdessä jotain molemmille uutta lajia. Kun laji on molemmille uusi ja tuntematon, molemmat ovat siinä yhtä noviiseja ja tekevät yhtä lailla virheitä. Hyvällä tuurilla innostutte lajista molemmat, ja voitte jatkaa harrastusta yhdessä!

Uusiin lajikokeiluihin sopii mukavan askeleen tarjoavat, sukan lailla istuvat adidas Originals NMD_R1 ja Nike Legend.

 

Pelatkaa lautapelejä

Lautapelien parissa ja uusia sääntöjä opetellessa aika ei käy pitkäksi. 🎲 Lautapelejä voi pelata joko jommankumman kotona tai baarissa, jossa lautapelejä on kaikkien saatavilla. Samalla selviää, kuinka kilpailuhenkisiä olette!

Kruunaa lautapeli-illan asu Vans Sk8-Hi – tai Nike Blazer Mid ’77 OG QS -sneakereillä.

 

Elokuviin

Elokuvat ovat klassinen valinta treffeille! Jos treffit jännittävät ja suusta ei meinaa tulla sanaakaan ulos, elokuvissa voi olla hyvällä omallatunnolla hiljaa. Elokuvan jälkeen voitte vielä suunnata esimerkiksi kahville ruotimaan elokuvan juonenkäänteet uudestaan läpi. Jos et halua istua treffeillä paria tuntia hiljaa leffateatterissa, voitte sopia leffaillan myös toisen kotiin. Silloin voitte jutella rauhassa leffan lomassa, häiritsemättä muita.

Elokuviin sopiva rento valinta on PUMA Love tai Vans Old Skool.

 

P.S. Nämä vinkit toimivat myös, jos vietät ystävänpäivän mieluummin sukulaisten tai ystävien seurassa! 😉 

 

Hanki uudet sneakerit treffeille JD:ltä. Miesten kengät löydät täältä ja naisten kengät täältä.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus