jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Lifestyle | 6.3.2020

Feel the power: Nike Swoosh -urheiluliivit

Aivan kuten uusi, imarteleva alusvaatesetti voi pelastaa koko päivän, hyvät urheiluliivit voivat pelastaa treenin, kun motivaatio on hukassa. Niken Swoosh-urheiluliivimallistossa löytyy jokaiselle jotain – olit sitten hulluna salitreeniin, joukkuelajeihin tai tanssiin. GRL PWR! We are feeling it.

Niken urheiluvaatteet

Viimeisin kampanja: Nike Swoosh -urheiluliivit

Nike yhdistää voimansa lyömättömän tanssijakolmikon kanssa viimeisimmän kampanjansa merkeissä. Kolme tanssijaa, kolme maata, yksi kieli: tanssi. On aika tavata Olivia (@oliviabeckford_), Annissa (@anissa_ghettostyle) ja Karen (@karenschweiger).

Lontoosta, Pariisista ja Berliinistä saapuvat naiset haluavat urheillessa tuntea itsensä voimakkaiksi, sisältä sekä ulkoa. Kun mukavuus kohtaa tyylin urheiluvaatteissa, he tuntevat itsensä tehokkaiksi ja vapaiksi – näin hyvä fiilis välittyy myös tanssiin.

Niken urheiluvaatteet naisille

Stylisti Emily Moloneyn avustamana Nike-babet Olivia, Anissa ja Karen poseerasivat Nikelle tanssiliikkeitään esitellen. Emily puki naiset Niken viimeisimpiin luomuksiin, yhdistäen innovatiiviset urheiluliivit verryttelypaitoihin, shortseihin ja leggingseihin. Myös silloin, kun urheiluliivit ovat vaatteiden alla, ne pitävät olon varmana. Vapaana liikkua. Keskittyneenä tanssiin. 

Want some Swoosh in your workout? Tsekkaa mallisto täältä.

 

 

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus