jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Lifestyle | 7.11.2022

Isänpäivä yhdessä isän kanssa

Isänpäivää juhlitaan taas ensi sunnuntaina. Haluaisitko tehdä isänpäivänä jotain kivaa yhdessä isäsi kanssa, mutta et tiedä mitä? Tai unohditko ehkä ajatella koko asiaa? Älä huoli! – We got you covered 💪

Jos sinulla ei ole vielä suunnitelmia isänpäivälle, tsekkaa meidän ideat aktiviteeteista, joita voit tehdä isäsi kanssa! Nämä eivät vaadi paljoakaan suunnittelua eivätkä maksa maltaita. 🙂

Isänpäivä

Aina on aikaa uusille projekteille

Onko isäsi sellainen tyyppi, jolla on useita projekteja työn alla samaan aikaan, mutta ei aina aikaa niiden toteuttamiseen tai loppuun saattamiseen? Siinä tapauksessa jeesaa häntä vähän!

 

Ehkä isäsi on puhunut jonkin asian korjaamisesta jo pidemmän aikaa, mutta se vielä odottaa korjaamistaan? Käytä isänpäivä tai vaikka koko viikonloppu siihen, että autat häntä projektissa, jota hän on harkinnut jo pitkään.

 

Voitte myös aloittaa yhdessä täysin uuden projektin. Viettäkää isänpäivä rakentamalla vaikka penkki kierrätetysmateriaaleista, linnunpönttö puutarhaan tai jotain muuta hauskaa.

Isänpäivä yhdessä isän kanssa

Olipa kerran…

Rakastaako sinunkin isäsi kertoa tarinoita hänelle sattuneista tapahtumista, ja etenkin nuoruudestaan? Sukella yhdessä isäsi kanssa hänen muistoihin – voitte muistella joko hänen elämäänsä tai teille yhdessä tapahtuneita asioita. Hypätkää autoon, ja vierailkaa isäsi lapsuuden kotikadulla tai paikassa, jossa asuitte kun sinä olit pieni – tai muissa paikoissa, jotka palauttavat muistoja mieleen, ja anna isäsi kertoa niistä.

 

Herkulliset lettukestit

Pitääkö isäsikin letuista? Lettujen valmistamiseen et tarvitse montaa ainesosaa, ja niiden valmistaminen on helppoa – ja sitäkin hauskempaa yhdessä isän kanssa. Laita taikina turpoamaan ja valmistele suolainen ja makea täyte, tai varaa lettujen kaveriksi vain purkki mansikkahilloa ja pursotettavaa kermavaahtoa. Paistamisen jälkeen pääsette maistelemaan tuotoksia yhdessä.

Isänpäivä

Mitä isäsi harrastaa?

Onko isälläsi jokin harrastus? Ehkäpä jokin sellainen, jota hän rakastaa, mutta josta sinä et ole jaksanut kiinnostua aiemmin? Siinä tapauksessa ota siitä vihdoin selvää isänpäivän kunniaksi! Ole isäsi kaverina hänen lempiharrastuksessa, tai ota selvää mistä hän on kiinnostunut – se merkitsee hänelle taatusti paljon. Ja kuka tietää, ehkä harrastuksesta tuleekin sinulle ja isällesi yhteinen tai teistä tulee läheisempiä.

 

Näiden ideoiden lisäksi voit toki viedä isäsi vaikka ulos syömään ja antaa hänelle kivan lahjan, jos sinulla on siihen mahdollisuus. Mutta yhteistä laatuaikaa, josta syntyy yhteisiä muistoja, ei voi korvata rahalla. Voit helposti keksiä myös jotain, mikä ei maksa paljoa ja joka tuottaa silti paljon – ehkä jopa enemmän – iloa, kuin kaupasta ostettu kiva lahja.

 

Kaikkein tärkeintä kuitenkin on, että sinulla on kiva päivä yhdessä isäsi kanssa. 💝

 

Jos etsit mätsääviä asuja itsellesi ja isällesi, tai jos haluat hemmotella isääsi tulevaisuudessa, voit katsoa inspiraatiota täältä.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus