Ainutlaatuinen tilaisuus copata YEEZY BOOST 350 V2 MX ROCK

Etkö saa tarpeeksesi YEEZYistä? Meillä on hyviä uutisia! adidas on paljastanut, että YEEZY BOOST 350 V2 saa jälleen uuden päivityksen, joka herättää taatusti kiinnostusta. MX ROCK -värimalli ländää keskiviikkona 22.12.2021.

Kuten jokaisen aiemman YEEZY-lanseerauksen kanssa, myös nämä viedään taatusti käsistä. Haluatko napata oman parisi? Haluamme säästää sinut julkaisupäivän stressiltä antamalla sinulle mahdollisuuden osallistua ainutlaatuisen ostomahdollisuuden arvontaan!

Lue lisää niin tiedät miten…

YEEZY Boost 350 V2 MX ROCK

YEEZY BOOST 350 V2 MX ROCK

Huomenna virallisesti julkaistavaa BELUGA RF/STEEPLE GREY/SOLAR RED -värimallia seuraavassa YEEZY BOOST 350 V2 MX ROCK -mallissa on täysin uudenlainen ulkoasu verrattuna aiemmin nähtyihin malleihin.

Sneakereissä on vakiona hengittävä Primeknit-päällinen, joka yhdistelee ruskean, mustan ja kerman sävyjä. Koko kengän kattavilla pyörteillä koristeltu päällinen luo uniikin, marmorimaisen lookin – samankaltaisen kuin MX MOON GREY Foam Runner -mallissa.

adidaksen responsiivisimman askeleen takaavassa mallissa on läpikuultava ja kevyt BOOST-välipohja. Kannan vetolenkki ja sivulaidan musta raita viimeistelevät kokonaisuuden.

Voita ainutlaatuinen ostomahdollisuus

JDX-asiakkaana saat mahdollisuuden varata oman parisi rafflessa ennen lanseerauspäivää. Kuulostaako hyvältä? Lataa JD-sovellus nyt ja osallistu JDX-raffleen.

Raffleen tulee osallistua ennen 20.12.2021 kello 9.00. Ehtoja sovelletaan.

QR Code Download the App

Share

Mitä lukea seuraavaksi

Sneakerit l Editor

Kesän trendi: valkoiset kengät

Sneakerit l Editor

Uutuus: adidas Originals ZX22

Sneakerit l Editor

NMD_R1 V3: Moderni versio ikonisesta mallista