Ainutlaatuinen ostomahdollisuus: YEEZY BOOST 350 V2 MONO MIST

Kesä on täällä ja YEEZY-kausi jatkuu uudella kenkämallilla. Tällä kertaa adidas tuo päivityksen ikoniseen YEEZY BOOST 350 V2 -sneakeriin, kun ‘MONO MIST’ -värimalli julkaistaan ensi viikolla 18.6.2021.

Kuten mikä tahansa YEEZY, myöskään tätä uutuutta ei ole helppo copata – kenkämalli viedään taatusti käsistä, kun se julkaistaan virallisesti. Haluamme säästää sinut lanseerauspäivän stressiltä, ja annamme sinulle mahdollisuuden osallistua ainutlaatuisen ostomahdollisuuden arvontaan. Jatka lukemista, niin tiedät miten…

YEEZY BOOST 350 V2 MONO MIST

YEEZY BOOST 350 V2 MONO MIST

Osana MONO-settiä droppaavassa YEEZY BOOST 350 V2 -uutuudessa on ikoninen, mutta päivitetty siluetti. Perinteisen Primeknit-päällisen sijaan näissä sneakereissä on ohut ruskean sävyinen yksisäikeisestä verkkokankaasta valmistettu päällinen. Kengissä on samansävyinen sisäänrakennettu häkki, jonka voi nähdä päällisen läpi, sekä tunnuksenomainen nauhoitus ja kudottu kantalenkki.

Alapuolella näissä YEEZYissä on adidaksen legendaarisen responsiivisen pehmustuksen tarjoava BOOST-välipohja, sekä pitävä kuminen ulkopohja. Pohjallisen brändäys viimeistelee kokonaisuuden.

Voita ainutlaatuinen ostomahdollisuus

Saatavilla vain JDX-jäsenille, online-rafflessa saat mahdollisuuden varata kenkäparisi ennen lanseerauspäivää. Kuulostaako hyvältä? Lataa JD-sovellus nyt ja osallistu JDX-raffleen.

Osallistujien tulee olla ilmoittautunut raffleen 17.6.2021 kello 12.59 mennessä. Ehtoja sovelletaan.

QR Code Download the App

Haluatko copata kengät old school -tyylillä? Kenkämalli on saatavilla 18.6.2021 valikoiduista JD-myymälöistä rajoitetun ajan.

Klikkaa myymälän nimeä nähdäksesi osoitteen. Rajoitettu yhteen pariin per asiakas.

Helsinki

Amsterdam

Pariisi

Pariisi

Nizza

Brysseli

Lyon

Köln

Lissabon

Kööpenhamina

Antwerpen

Rotterdam

Essen-Oberhausen

Haag

Barcelona

Nuremberg

Berliini

Berliini

Frankfurt

Lille

Bremen

Strasbourg

Hannover

Dublin

Napoli

Wien

Dusseldorf

Milano

Porto

Madrid

Valencia

Malaga

Tukholma

Share

Mitä lukea seuraavaksi

Sneakerit l Editor

Kesän trendi: valkoiset kengät

Sneakerit l Editor

Uutuus: adidas Originals ZX22

Sneakerit l Editor

NMD_R1 V3: Moderni versio ikonisesta mallista