Ainutlaatuinen tilaisuus: coppaa YEEZY BOOST 350 V2 BELUGA RF/STEEPLE GREY/SOLAR RED

Se on virallista! adidas varmisti juuri, että seuraava Yeezy on jo matkalla – ja tämä versio tulee olemaan hitti. YEEZY BOOST 350 V2 nähdään ‘BELUGA RF/STEEPLE GREY/SOLAR RED’ -värisävyssä ensimmäisen kerran lauantaina 18.12.2021.

Kuten jokainen YEEZY-julkaisu, tämäkin malli tullaan viemään käsistä. Ole nopea! Annamme sinulle mahdollisuuden copata pari ennen muita online-arvonnassamme!

Jatka lukemista, niin saat tietää miten…

Yeezy

 

YEEZY BOOST 350 V2 BELUGA RF/STEEPLE GREY/SOLAR RED

Malli tuli markkinoille ensimmäisen kerran vuonna 2016 värisävyssä BELUGA, josta tuli yksi ikonisimmista YEEZY-versioista koskaan. Legendaarinen malli tekee paluun, tällä kertaa heijastavassa kuosissa, jotta tulet nähdyksi myös pimeällä. 

Inspiraationsa alkuperäisversiolta ammentava uutuus on saatavana värisävyssä Steeple Grey. Primkeknit-päällinen, solmittava nyöritys ja oranssi raita yksityiskohtana sivupinnalla, tämä on adidaksen responsiivisin kenkämalli koskaan. BOOST-välipohja takaa mukavuuden. Kantalenkki viimeistelee kokonaisuuden, SPLY-350-brändäyksen kruunatessa sivupinnan.

sneakerit

Osallistu eksklusiiviseen kilpailuun

JDX-jäsenet voivat osallistua arvontaan ja voittaa mahdollisuuden copata parin ennen julkaisupäivää. Kuulostaako hyvältä? Lataa JD-sovellus ja rekisteröidy arvontaan!

Osallistujien tulee rekisteröityä ennen 16.12.2021 klo 9.00. Käyttöehtoja sovelletaan.

Halutko copata parin vanhaan malliin? YEEZY BOOST 350 V2 BELUGA RF/STEEPLE GREY/SOLAR RED on saatavissa valikoiduissa myymälöissä 18.12.2021 rajoitetun ajan. 

Täältä löydät osoitteen mallia myyvään Suomen myymälään. Rajoitettu yhteen pariin per asiakas.

QR Code Download the App

Share

Mitä lukea seuraavaksi

Sneakerit l Editor

Kesän trendi: valkoiset kengät

Sneakerit l Editor

Uutuus: adidas Originals ZX22

Sneakerit l Editor

NMD_R1 V3: Moderni versio ikonisesta mallista