Parhaat joululahjat miehelle

JD keräsi kasaan parhaat joululahjat miehelle. Tsekkaa nämä vinkit, jos pääsi lyö tyhjää, kun mietit mitä hankkisit lahjaksi esimerkiksi poikaystävälle, veljelle tai kaverille. Lahjavinkeistämme löydät kaikkien miesten tarvitsemia tuotteita katujen cooleimman tyylin luomiseen. 😎 Näillä lahjaideoilla et voi mennä vikaan!

1. Air Force 1 -sneakerit

Niken freesit Air Force 1 -sneakerit ovat klassikot – ja hot! 🔥 Sneakereiden tarina sai alkunsa vuonna 1982, ja ne ovat jokaisen tyylitietoisen miehen valinta. Matalavartiset, täysvalkoiset sneakerit viimeistelevät asun kuin asun.

@davidcondegonzalez yhdistää Niken Air Force 1 -sneakerit kapeisiin lahkeisiin

2. Käytännöllinen huppari

Pehmeään pakettiin kätkeytyy rento ja mukava huppari. Championin huppari tuo lookiin ripauksen retrohenkeä ja lämmittää kylminä päivinä. Tyylikästä hupparia voi käyttää niin kaupungilla kuin kotisohvallakin.

@fabiohardt__ edustaa tyylillä Championin hupparissa

3. Lämmittävä pipo

The North Facen logo-pipo viimeistelee talvityylin ja pitää korvat lämpöisinä. Neutraalin värinen ja pelkistetyn mallinen pipo sopii moneen tyyliin.

 

4. Raikkaan valkoiset bokserit

Bokserit ovat varma valinta pukinkonttiin, koska kukapa ei alushousuja tarvitsisi? Leviksen valkoiset bokserit ovat freesit ja näyttävät hyvältä. 🔥 Pehmeästä puuvillaseoksesta valmistetuissa boksereissa myös mukavuus on taattu!

 

5. Tyylikkäät talvikengät

Ilahduta miestä kunnon talvikengillä! Timberlandin Killington-kengät tarjoavat pitoa, jota Suomen liukkaat kadut vaativat. Tyylikkäät kengät on valmistettu kestävästä nahasta, joten tästä lahjasta on iloa useammiksi vuosiksi.

@obelixy on ikuistanut talveen sopivat Killington-kengät

6. Muhkea untuvatakki

The North Facen Nuptse 1996 -untuvatakki päällä ei Suomen pakkaskelit haittaa. Muhkea untuvatakki viimeistelee talvityylin trendikkäästi. Keltainen takki on freesi valinta, joka saa katseet taatusti kääntymään. 😎

@miskaholopainen edustaa raikkaan keltaisessa Nuptse 1996 -untuvatakissa

 

Jos nämä lahjaideat eivät saaneet sinua syttymään, löydät kaikki JD:n joululahjat miehelle täältä.

Tsekkaa lahjavinkit naiselle täältä.

Psst.. muista olla nopea ja tilata tuotteet, ennen kuin se on liian myöhäistä. 💪

Share

Mitä lukea seuraavaksi

Lifestyle l Editor

Suomen kesän parhaat lomakohteet

Lifestyle l Editor

DIY-batiikkivärjäys: näin teet sen kotona

Lifestyle l Editor

Hoito-opas: näin pidät valkoiset kengät puhtaina