Löydä täydellinen joululahja naiselle

Joulu lähestyy kovaa vauhtia, ja tiedämme kaikki mitä se tarkoittaa. On aika alkaa hankkia joululahjoja! 🎅🎁 Mutta mikä olisi sopiva joululahja naiselle? Me JD:llä halusimme auttaa sinua sopivan joululahjan löytämisessä, etsitpä lahjaa sitten äidillesi, siskollesi, kaverillesi, mummillesi tai tyttöystävällesi. Tsekkaa alta joululahjaideat erilaisille naisille!

Joululahjat sporttiselle naiselle

Joululahjat sporttimimmille

JD:ltä löydät laajan valikoiman urheiluvarusteita, joilla ilahdutat ahkeraa treenaajaa. 💪 Valitse lahjaksi esimerkiksi uusista trikoista ja treenipaidasta koostuva treenivaatesetti, joista uuden vuoden treenit saavat uutta boostia. Urheillessa myös kengät ovat kovassa kulutuksessa, joten uudet juoksu- tai salikengät tulevat takuulla tarpeeseen. Jos sopivien vaatteiden tai kenkien ostaminen tuntuu vaikealta, ilahduta sporttimimmiä esimerkiksi käsiä suojaavilla salihanskoilla, uudella juomapullolla tai kuulokkeilla, jotka eivät häiritse liikkumista treenin aikana. 

Lahjat rentoon menoon

Rentoon menoon sopivat lahjat

Ilahduta mukavuudenhaluista rennoilla vaatteilla, joissa kelpaa hengailla ja tsillailla. Kääri pehmeään pakettiin vaikka hupparista ja collegehousuista koostuva oloasu. Esimerkiksi pehmeästä velourista valmistettu asu on tämän talven hittituote! ✨ Kotoilijalle ja sohvalla viihtyvälle mimmille sopivat lahjaksi myös väljä t-paitamekko tai mukavat leggingsit. Mukava olo on taattu!

Lahjat sneakerheadille

Lahjoja sneakerheadille

Jos lahjasi kohde ra-kas-taa ja keräilee sneakereitä, osuvin lahjavalinta on tietenkin jotain kenkiin liittyvää. Yksi vaihtoehto ovat uudet sneakerit. 👟 Tsekkaa JD:n sneakereiden valikoima – sieltä löydät sekä tuoreimpia sneaker-malleja että ikonisia klassikkoja suosikkimerkeiltä, kuten adidas Originals, Nike, Vans, Jordan ja Converse. 

Mutta muitakin vaihtoehtoja on, jos oikean kengän koon valitseminen tuntuu hankalalta tai et tiedä minkä kenkämallin valitsisit. Kenkälaatikon mallisessa kenkälaatikkolaukussa sneakerhead voi säilyttää ja kantaa kenkäparinsa mukana tyylillä ja likaantumatta. Todellinen sneaker-fani pitää myös hyvää huolta kengistään, joten kenkien hoitotuotteet, kuten kenkien puhdistussetti, ovat varmoja valintoja. Jos haluat antaa lahjaksi vain jotain pientä, mutta varmasti käytännöllistä, valitse sukat jotka mätsäävät lahjansaajan lempisneakereihin. 

Joululahja paljon ulkoilevalle naiselle

Joululahja paljon ulkoilevalle naiselle

Jos lahjasi kohteena oleva mimmi viihtyy luonnon helmassa, ilahduta häntä ulkoiluun sopivilla tuotteilla. 🍂 Valitse esimerkiksi luontoon sopivat kengät, kuten pitävät lenkkarit, vaelluskengät tai talvisaappaat sen mukaan, mihin vuodenaikaan hän tykkää oleilla ulkona. Jos haluat panostaa lahjaasi enemmän, hanki laadukas ulkoiluun sopiva takki. Pienempiä, mutta yhtä onnistuneita lahjoja ovat myös ulkoiluasun täydentävät lämmittävät asusteet, kuten hanskat tai pipo. Tsekkaa ainakin Columbian, Timberlandin ja The North Facen tuotteet, jos etsit lahjaa paljon ulkoilevalle naiselle.

Joululahja skeittimimmille

Lahjat skeittimimmille

Ilahduta laudan päällä viihtyvää skeittimimmiä uusilla rennoilla rullalautailuun sopivilla tuotteilla. Esimerkiksi uudet skeittailuun sopivat kengät pääsevät varmasti käyttöön. Pehmeään pakettiin sopii väljä t-paita tai collegepaita – ne henkivät rentoa fiilistä ja tuntuvat mukavilta päällä. Myös tyylikäs reppu tai katu-uskottava bucket-hattu tulevat tarpeeseen rullaillessa – repussa tavarat kulkevat helposti mukana olematta tiellä, ja hattu suojaa päätä ja silmiä auringonpaisteelta. 

Lisää lahjaideoita naisille löydät täältä.

Tsekkaa myös JD:n lahjavinkit miehille tästä postauksesta.

Share

Mitä lukea seuraavaksi

Lifestyle l Editor

Joululahja lapselle – JD:n 6 vinkkiä

Lifestyle l Editor

Vans juhlii: Checkerboard Day 2020

Lifestyle l Editor

Joululahja miehelle – mitä lahjaksi jokaiselle miestyypille?